Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy elengedjenek Budapestre a pridera önkénteskedni?
17 éves lány vagyok. 2 barátnőmmel mennék. Ők 18 évesek. 170km-re lakunk Budapesttől. Már egy párszor voltam Pesten szülőkkel vagy osztálykiránduláson. Valamelyik nap megkérdeztem, hogy elmehetnék e a két barátnőmmel Pestre, akkor még semmi konkrétat nem mondtam, csak hogy, ha akarnék, elengednének e, és azt mondták, nem. Szerintem 17 évesen elég idős vagyok hozzá, főleg, hogy nem egyedül mennék. A másik probléma pedig az, hogy nem tudják, hogy biszexuális vagyok. Nem is szeretném a közeljövőben elmondani nekik. Lehetne, hogy nem mondom el, hogy a pridera megyek, de a húgom biztos fogja tudni, mikor van, és kiderülne. Erre is kéne ötlet, hogy hogy hitessem el, hogy csak támogatóként megyek. Azt tudják, hogy támogatom a melegeket, meg az egész lmbtq társadalmat (mondjuk a szó jelentését lehet nem, de szoktam beszélni ilyesmiről).
Szóval, hogy vegyem rá őket, hogy elengedjenek? Mit mondjak, miért akarok menni?
Köszönöm szépen, ha válaszolsz!
Nincs az az isten amiert elengednelek arra a polgarpukkaszto rendezvenyre.
Mellesleg minek kell oda onkentes? Dolgozzon az akinek kell az egesz felvonulas!
Semmiképpen nem engednélek el ilyen beteges, aberrált őrjöngésre.
Nincs értelmes elfoglaltságod?
#15 Igen, egyetértek. Vagyok már annyira érett, mint egy felnőtt (legalábbis ebből a szempontból. Ha egy 40 éves tévedne el Budapesten ugyanannyira tudná megoldani a helyzetet mint én. Utánakérdezek vagy, igen tudom használni a térképet a telefonomban, ezt mondjuk az idősebb korosztályból sokan nem is tudnák. De egyébként is olyan társasággal megyek, akik biztos nem hagynak egyedül. De ha az egyikük mégis lelépne, a másik nem hagyna egyedül.
Ha kicsit idősebb leszek, már nem nagyon lesz beleszólásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!