Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt anyukám? 16/L

Miért csinálja ezt anyukám? 16/L

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és 45 kiló. Néha rámszól ha valamiből ,,túl sokat” eszem, amikor megmérem magam a beszélő mérlegünkön mindig meghallja aztán oda jön és elkezd nevetni meg hogy milyen ,,nagy lány lettem” és nem tudom hova tenni és nagyon fáj. 155 cm vagyok, most kövér lennék? Már nem tudom eldönteni és nem is látom rendesen a tükörben a testemet, mindig máshogy néz ki. Most fogyóznom kéne? Miért csinálja ezt?
2020. jún. 5. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak osztani tudom amit mások előttem, hogy anyukád nem normális.

Mondd meg majd legközelebb neki, hogy "minek éljünk ha nem ehetünk meg bármit ami jól esik? Hát egyszer élünk, hadd zabálhassak már kedvem szerint. Ott egy zacskó chips, 1 tábla csoki, fogd aztán zabálj velem muter! Ez az élet b**zameg"

Sok mindent ígyse kaphatunk meg az élettől amit szeretnénk, legalább azokat az élvezetek ne vonjuk már meg magunktól amit könnyen elérhetünk.

Most pontozzatok le ha nincs igazam! :D

2020. jún. 5. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád milyen súlyú, hogy így froclizik?
2020. jún. 5. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád nem túlsúlyos véletlenül? Mert akkor azért cseszeget, szimplán irigy. A te súlyoddal semmi baj, még talán kevés is kicsit.
2020. jún. 6. 10:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A 155 centihez a 45 kg pont hogy már soványnak számít. 50 kg simán lehetnél.

Én 156 cm vagyok, jelenleg 52 kg, és eltűnt a felenekem, mert az itthonülésben fogytam 4 kilót. :D 45 kg-vel hogy lesz nőies alakod?

/19L/

2020. jún. 6. 13:50
 15/15 anonim válasza:
19%

Nincs ezzel baj, jobb mintha molett lennél

23 f

2020. jún. 6. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!