Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt anyukám? 16/L

Miért csinálja ezt anyukám? 16/L

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és 45 kiló. Néha rámszól ha valamiből ,,túl sokat” eszem, amikor megmérem magam a beszélő mérlegünkön mindig meghallja aztán oda jön és elkezd nevetni meg hogy milyen ,,nagy lány lettem” és nem tudom hova tenni és nagyon fáj. 155 cm vagyok, most kövér lennék? Már nem tudom eldönteni és nem is látom rendesen a tükörben a testemet, mindig máshogy néz ki. Most fogyóznom kéne? Miért csinálja ezt?
2020. jún. 5. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Anyukád idióta, mérgező szülő - ezek alapján. Semmi gond nincs veled.
2020. jún. 5. 18:28
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Úristen dehogy kell fogyóznod. A magasságodhoz képest a súlyod még így is picit kevés. Bocs de anyád elég szemét ha ilyeneket mond.
2020. jún. 5. 18:29
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ironikusan mondja, mert pont sovány vagy.
2020. jún. 5. 18:30
 4/15 anonim válasza:
95%
Szerintem nagyon jó alakod lehet tökéletes a súlyod a centidhez kepest ha krvesebb lennél nem penne egészséges
2020. jún. 5. 19:05
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
BMI kalkulátoron megtudod nézni, hogy mennyi az ideális testsúlyod. Szerintem híznod kellene, nem fogynod.
2020. jún. 5. 19:07
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Híznod kellene, kb 5 kiló jól jönne. Nem tudom, hogy anyud valóban így gondolja-e,amit mond. De elég furcsa, toxikus személy lehet.
2020. jún. 5. 19:19
 7/15 anonim válasza:
15%
Fotó?
2020. jún. 5. 19:43
 8/15 anonim válasza:
83%
nem ismerem anyudat de szerintem csak irónia, talán próbál vicces lenni
2020. jún. 5. 19:56
 9/15 anonim ***** válasza:
5%
Mert nő!
2020. jún. 5. 19:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád nem normális!

Dehogy van rajtad felesleg! Kövér meg aztán végképpen nem vagy.

De ha még az is lennél, akkor is minősíthetetlen lenne anyukád ilyen hozzáállása a dologhoz. Inkább pozitív módon kéne támogatnia, nem pedig cikiznie és beszólogatni. Eszem megáll, milyen szülők vannak.

2020. jún. 5. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!