Ilyen egy közös család?
Páromnak három lánya van 25-27-31 évesek. Nagyjából tíz éve meghalt az édesanyjuk, párom nevelte őket. Persze sokat dolgozott alig volt otthon.
Mi több éve együtt élünk sőt már férj és feleség is vagyunk. Az a problémám hogy legnagyobb lánya mintha megállt volna az idő sokszor
szervezkedik, családi találkozókat beszél meg. Na nem velem hanem az apjával és a testvéreivel egyeztetve. Meg ajándékozáskor is a legnagyobb lány dönt hogy mi legyen véve. Ezek engem meg nem kérdezve történnek. Párom szerint a nagy lány tud mindent. Számomra ez lealacsonyító hogy nem velem beszéli meg a fontos családi eseményeket, nem engem kezel társaként hanem a lányát akinek már saját családja is van. Így nem is tudom közéjük tartozónak érezni magam. Más is érzett már hasonlót? Mit mondjak a páromnak hogy változtasson mert ez nekem így fáj és nagyon zavar?
Én meg megértem, hogy neked ez nem jó, de vagy elfogadod, vagy
Lépsz.
Sajnos változni nem fog a helyzet. A gyerekek már felnőttek.
Nos, mikor az anyukájuk meghalt, nem voltak már kicsik, úgyhogy még oké, hogy nem anyának szólítanak, de azért az, hogy a férjed ennyire nem áll ki érted, hááát... Elgondolkodtató...
Én minden esetre leültetnék mindenkit megbeszélni,hogyan tovább.
Értsd meg, akármilyen rosszul is esik, te sosem leszel a család tagja.
Ha saját penzedbol veszel mindegyiknek egy házat arany lánccal,akkor sem.
Ha lehozod a csillagokat az égről akkor sem.
A férjed sem tart család tagnak, csak a második feleség vagy aki gondolom mosol főzöl stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!