Mit reagálnál, ha a 17 éves lányod elmondaná, hogy az a lány évfolyamtársa nem csak egy barát neki?
Nem tudom, hányan voltatok már ebben a helyzetben.
Könnyű mondani, hogy örülnék.
Nem, nem fogsz örülni.
Én abszolút elfogadó vagyok, mindkét nemből vannak ismerőseink, barátaink, akik a saját nemükhöz vonzódnak, nincs ezzel semmi probléma.
De ha a gyerekedről derül ki, hidd el, más lesz. Mert pontosan tudod, hogy te hiába fogadod el, nagyon sokan fogják bántani, rengeteg támadás, igazságtalanság vár rá. Amikor a munkahelyén kikezdik, mert meglátták hétvégén a moziban egy másik nővel, pedig még csak egymás kezét sem fogták... és hétfőn már megy a duma, hogy a hülye leszbikus. Meg akarod védeni, de nem tudod. ÉS nyilván elfogadom, támogatom, de az mindig ott lesz mögötte, hogy aggódom érte.
viszont baromira rosszul fog esni neki, hogy nem fogadod őt el úgy, ahogy van.
Írtam, hogy elfogadom és támogatom (évek óta együtt él a párjával, nagyon kedveljük őt, nem csak mi, az egész család). De hidd el, ettől még nem tapsoltam örömömben, amikor megtudtam. És te sem fogsz. Senki sem fog. Álszent dolog lenne azt gondolni, hogy pont úgy fogadod először, ahogy egy más neműt, mert ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!