Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha a 17 éves...

Mit reagálnál, ha a 17 éves lányod elmondaná, hogy az a lány évfolyamtársa nem csak egy barát neki?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy ő és az a másik lány egy pár.
2020. jún. 2. 07:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom, hányan voltatok már ebben a helyzetben.

Könnyű mondani, hogy örülnék.

Nem, nem fogsz örülni.

Én abszolút elfogadó vagyok, mindkét nemből vannak ismerőseink, barátaink, akik a saját nemükhöz vonzódnak, nincs ezzel semmi probléma.

De ha a gyerekedről derül ki, hidd el, más lesz. Mert pontosan tudod, hogy te hiába fogadod el, nagyon sokan fogják bántani, rengeteg támadás, igazságtalanság vár rá. Amikor a munkahelyén kikezdik, mert meglátták hétvégén a moziban egy másik nővel, pedig még csak egymás kezét sem fogták... és hétfőn már megy a duma, hogy a hülye leszbikus. Meg akarod védeni, de nem tudod. ÉS nyilván elfogadom, támogatom, de az mindig ott lesz mögötte, hogy aggódom érte.

2020. jún. 2. 10:59
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Támogatnam 100%-osan
2020. jún. 2. 11:01
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
miért kaptam lepontozást? oh igen vannak itt homofóbok biztosan :D
2020. jún. 2. 11:37
 14/24 anonim ***** válasza:
64%
13, miért, én miért kaptam? MErt voltam ebben a helyzetben? Könnyű rávágni, hogy ó, semmi gond. Ha tényleg felmerül, nem fog neki tapsolni senki.
2020. jún. 2. 11:47
 15/24 anonim ***** válasza:
21%
11-es, akármennyire megértem, hogy a gyerekedet félted, a te hozzáállásod akkor sem példaértékű. Attól, hogy nem örülsz neki, nem fog megváltozni az irányultsága, viszont baromira rosszul fog esni neki, hogy nem fogadod őt el úgy, ahogy van. Nekem tízévesem van, elég sok jel arra utal, hogy nembináris nemű, bár ő maga ezt még nem mondta ki nyíltan. Igen, tisztában vagyok vele, hogy ha tényleg az, akkor nem lesz könnyű élete, főleg mert a nembináris neműeket még LMBT+ körökben is rengeteg támadás éri, és biztosan rám is rám fognák, hogy biztos én neveltem direkt ilyennek, de ha megtalálja a saját identitását és coming outol, akkor eszembe se jutna majd nem szívből örülni neki és nem támogatni maximálisan.
2020. jún. 2. 12:18
 16/24 anonim ***** válasza:
39%
baszki, ugyanugy emberek, oh jaj nem a srácokhoz vonzódik, kit érdekel? én bárkit elfogadok ugy ahogy van (remélem ezt is lepontozzátok)
2020. jún. 2. 12:22
 17/24 anonim ***** válasza:

viszont baromira rosszul fog esni neki, hogy nem fogadod őt el úgy, ahogy van.

Írtam, hogy elfogadom és támogatom (évek óta együtt él a párjával, nagyon kedveljük őt, nem csak mi, az egész család). De hidd el, ettől még nem tapsoltam örömömben, amikor megtudtam. És te sem fogsz. Senki sem fog. Álszent dolog lenne azt gondolni, hogy pont úgy fogadod először, ahogy egy más neműt, mert ez nem igaz.

2020. jún. 2. 12:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Miért ne fogadnám el, nekem édes mindegy fiút vagy lányt hoz haza .-.
2020. jún. 2. 12:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd térjünk rá vissza, amikor hazahozza, meg amikor először elmeséli, hogy érdekes módon neki nem szóltak, hogy a hétvégén a kollégák összejönnek családostól.
2020. jún. 2. 13:20
 20/24 anonim ***** válasza:
22%
Igyekeznék laza és természetes maradni, de valójában az járna a fejemben, hogy bsszus hogy lesz így gyereke, remélem azért a férfiakat sem veti meg, vagy majd beültetéasel, vagy örökbefogadással, vagy akárhogy, de remélem lesz gyereke. Persze ebből egy kukkot sem mondanék neki, inkább kedvesen szorgalmaznám a közös programokat a párjával, hogy megismerjük.
2020. jún. 2. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!