Jogosan zavarja anyukámat, hogy jóban vagyunk apu barátnőjével?
"nem csak az volt a baja hogy nem is tudott rola? "
Mi se tudtunk róla, apu egy nappal előtte kérdezte meg, mit szólnánk ha ő is jönne? Én 24 éves vagypk, nővérem 28, mint a ketten külön élünk, nem gondoltam, hogy ez miatt forródróton föl kéne hívnom és bejelenteni, hogy a nő is jön. Amint utólag meséltünk neki, említettük ezt is.
Anyunak van párja, oda is költözött hozzá. Ezért nem is értem mi a problémája. Világ életében egy érzelmi zsaroló ember volt, mindent sírással és fenyegetőzéssel próbált elérni. Most már kevésbé megy neki, mert mind a ketten kiismertük és nem hagyjuk magunkat. De azért próbálkozik... Hívtuk már, de ő nem szeret sehova menni. Csak az a baj, tőlünk is elvárná, hogy szolidaritásból mi se menjünk sehova.
10es vagyok.
Értem. Akkor ez csak szimpla hiszti. Szerintem hagyjátok rá, mikor elkezdi a siránkozást, majd megunja. Hiába mondtok bármit is, úgyse fogja elfogadni.
Nyilván az lenne a legjobb, ha elmenne pszichológushoz, de erre nem lehet kényszeríteni.
Azt írod "Nem akarok neki fájdalmat okozni", utána leírod, hogy világ életében egy érzelmi zsaroló volt. :D
Egyáltalán nem érzed a kettősséget? Anyádat nem ok nélkül hagyta el apád, egy boszorkány nő az amelyik csak zsarolni tud mindenkit. Az en anyam is ilyen, ki nem állhatom a hozza hasonlókat.
Bántsd csak meg, ha neki baja így 20 ev utan is, hogy összejártok apáddal es a párjával.
Az én szüleim 10 éve elváltak. Anyukám folyton faggat apukámról és a barátnőjéről. Én már nem mondok semmit neki. Semmi köze hozzá, ráadásul 2 éve van párja aki előtt mindig szóba hozza apámat, ócsárolja. Közben mindig azt mondja őt nem erdekli sem ő sem a barátnője, sőt, örül nekik. Anno meg lek.urvázta.
Na, nem vagy egyedül.
Hála istennek, hogy a szüleim mindketten újraházasodtak szinte azonnal. Így egyik se érzi élete értelmének, hogy a keresztbetegyen a másiknak. Apám párja pedig kifejezetten a legjobb arc a 4 szülőmből. Nem járnak össze direktben, de simán elvihorásznak egymással, ha összejönnek valami eseményen.
Anyádnak az a baja, hogy egyedül van, és most eszi a penész, hogy apád végre becsajozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!