Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni abban az...

Mit tudok tenni abban az esetben, ha egyik szülőm nézetei (ha mondhatok ilyet) megegyeznek a hilteri nézetekkel?

Figyelt kérdés
Nagyon durván rasszista, számára a nem hetero és fehérbőrű ember irtandónak számít, saját magát tartja a legjobbnak, állandóan es mindenkinek parancsokat osztogat, keményen kritizál és hasonlók. Segítsetek kérlek!

2020. máj. 27. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%

88

haha

2020. máj. 28. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
23%
Tanuld meg te is kérdező, az ember színe fehér. Megtanulod a magad kárán is.
2020. máj. 29. 10:06
 13/14 hedike13 válasza:
32%
Szerintem nagyon becsülendő, hogy próbálsz segíteni neki. Szerintem ülj le vele és kérdezd meg, hogy miért? Lehet kiderül hogy egy gyerekkori sérelem áll mögötte. Kérdezd meg hogy szeret e téged úgy ahogy vagy. Aztán kérdezd meg hogy ha te azt mondanád meleg vagy miben lennel más ember? Hátha elgondolkozik rajta. Mielőtt ki utaztam Párizsba mindenki felkészített hogy sok a fekete vigyázzak..Mikor siettünk a metróhoz lemaradtam a társaságtól akikkel voltam és a nagy bőrönd legurult a lépcsőn és én is elestem.. nagyon sokan voltak ott és több fehér ember elment mellettem az egyik rá taposott a pulcsimra is de nem segített és 2 fekete ember jött oda hozzám, megkérdezték jól vagyok e és segítettek megtalálni a csapatom. Úgyhogy ennyit a bőrszínről. Ajánlom egyébként a HistoriaX et ez a film a rasszizmusról szól. Remelem tudtam segíteni és kitartást!:)
2020. máj. 31. 01:46
 14/14 A kérdező kommentje:
A négyszemközti beszélgetéseket jobb kerülni, mert vagy vérig aláz, vagy bedurcizik. (egyébként lány vagyok és hetero <3) Tudok személyes tapasztalatról is a nem fehér bőrű emberekről, viszont az utóbbi időben (jó rég óta) rákattant egy műsorra, ahol szerepel egy kisebbségi tag, és a tévé előtt nagyban alázza, szidja, anyázza és egyéb dolgok. Határozottan önfejű és egoista emberről van tehát szó. Az egyik válaszoló kommentje igazán jónak tűnik, miszerint egy vita során vissza tudnám vágni, hogy igenis szeretem, annyia gond ezzel, hogy a sok év alatt az önbizalmam bőven alászállt. A mentális gondok nagy részét a hasonló esetek okozták, melyek nem igazán fizikaik (pl. szavak, fogalmak, telefonbeszélgetések, könyvek stb)
2020. máj. 31. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!