A koronavírus tünetei megegyeznek egy sima influenza, vagy nátha tüneteivel?
Figyelt kérdés
Az összes tájékoztatón láz, köhögés, gyengeség szerepel, meg légszomj. Ez olyan gyér információ, ezzel az erővel már fél Magyarország koronavírusos, mert minden ötödik ember beteg. Mindenki köhög, tüsszög, az iskolák, óvodák tele vannak köhögő gyerekekkel, rengeteg a hiányzó is. Az én gyerekei is egy hete itthon vannak, mert magas lázuk van és fulladásig köhögnek. Orvos látta, vírusfertőzés, hazaküldtek pihenni, gyógyszer nincs. Na most ezzel az erővel akár koronavírus is lehet...2020. febr. 27. 13:54
1/7 anonim válasza:
Csak a ködösítés megy , semmi érdemi informáációt nem mondanak.
SZerintem még ők se tudnak semmit akinek tudni kellene.
Pánik keltés az egész.
2/7 anonim válasza:
Száraz köhögéssel járó tüdőgyulladást okoz, orrfolyás nélkül. Az orvos hallgatózással meg tudja állapítani, hogy ha tüdőgyulladása van valakinek...
Ha folyik az orrod, hurutosan köhögsz, akkor valószínűleg nem koronavírus.
3/7 anonim válasza:
Ez sima influenza. Fogyasszatok sok folyadékot, meleg teát.
4/7 A kérdező kommentje:
A bölcsiben például a száraz köhögés eltart novembertől márciusig, gyakran belázasodnak a kicsik. Számomra ezek a koronavírusos tünetek megegyeznek egy bölcsődében naponta előforduló bármilyen más vírusfertőzéssel.
2020. febr. 27. 14:10
5/7 anonim válasza:
A “tüdőgyulladás” szó ne kerülje el a figyelmed.....
6/7 A kérdező kommentje:
Nem kerüli el a figyelmem a tüdőgyulladás sem. De még az sem olyan ritka egy-egy betegség után, vannak gyerekek, akik évente átesnek egy-két tüdőgyulladáson.
2020. febr. 27. 14:25
7/7 anonim válasza:
Igazából nem értem, hogy miért írtál ki kérdést, ha csak kötekedni tudsz...leírtam, hogy mi alapján lehet megkülönböztetni egy náthától vagy egy influenzától (aminek mellesleg szintén különböző tüneteik vannak)..ha a gyereknek nincs tüdőgyulladása, folyik az orra, akkor nem koronavírusos, nem tudom miért akarod mindenképpen azt hallani, hogy az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!