Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hivatalosan hogy mondhat le...

Hivatalosan hogy mondhat le az apa a gyerekről?

Figyelt kérdés
Apuka nem keresi a gyereket, szinte 0 kontakt van köztük. Anyuka azt mondta lemondd a gyerektartásról, cserébe apuka lemond a láthatásokról. Hogy lehet ezt hivatalosan elintézni, hogy utána egyik fél se követelhessen semmit?
2020. máj. 27. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Az anya se tud ilyet kérelmezni. Le lett írva mit lehet kerni.
2020. máj. 27. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

Nem te kérdeztél itt is?

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Utolsó írásod:

Nála ez nem működik sajnos, újjonnan azt találta ki hogy a párom mondjon le a gyerekről, nem kell neki gyerektartás se és akkor békén hagy minket

Miért nem vágjátok pofán azt a nőt..?

2020. máj. 27. 14:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Nincs senkije
2020. máj. 27. 14:09
 14/16 A kérdező kommentje:
De én írtam, amúgy azért nem vágjuk pofán, mert akkor meg feljelent, képes rá.
2020. máj. 27. 14:12
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

Úgy tűnik, ennek a nőnek csak a sperma kellett, hogy gyereke legyen, a hozzá tartozó apa nem.

Ha én lennék az apuka, tuti nem mondanék le a gyerekről. Minden láthatási időben elmennék a kicsiért - ha az anya keresztbe tesz, jelezném a gyámhivatalnak, ők majd megkínálják a jogszabályokkal -, a köztes időben pedig kinyomnám a telefont, ha keresne.

A párod ahányszor fölveszi és nekiáll vele vitatkozni, az csak olaj a tűzre. Neked meg egyáltalán nem kell vele kapcsolatot tartani, a facebook-ról is töröld le, ha véletlenül az ismerősöd..

2020. máj. 27. 14:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Letiltottuk mind a ketten, de hetente új profilt csinál 😃
2020. máj. 27. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!