Mi tegyek, ha apám minden reggel és este bejön levédeni a szobámat?
Figyelt kérdés
Már kb. egy hete ezt csinálja minden nap. Nagyon idegesítő már.2020. máj. 24. 19:29
31/50 anonim válasza:
szerintem beszélj a hellyel ahol apád a tanfolyamot végezte. Diktafon a zsebben. Aztán újságíró és rendőrség.
32/50 anonim válasza:
Vigyétek pszichológushoz/pszichiáterhez. (Nem tudom melyik foglalkozik az ilyesmivel)
33/50 Sic Semper Tyrannis válasza:
Olyan izé vagy. Én tökre örülnék, ha apám le tudná védeni a szobámat. Az enyém csak bájitalokat tud csinálni. :(
34/50 anonim válasza:
Ha apád levédi a szobádat, akkor te támadd le a szobádat!
35/50 anonim válasza:
Még mindig jobb egy fokkal, mintha hitgyülis lenne.
Amúgy az a baj, hogy ha beszopta ezt a sok 5g meg chemtrail hülyeséget, akkor menthetetlen kategória.
36/50 anonim válasza:
Édesapád skizofrén, nagyon el fog durvulni az állapota, ha nem kezdik gyógyszerezni, onnan tudom, nálunk ugyanez volt... Teljesen le fog épülni, nyálcsorgatós hebegősre. Villámgyorsan pszichiáterhez vele!
38/50 anonim válasza:
Mondd meg apádnak, ha megint Miskolcon jár, én ötvenezerért tanítok neki olyan jeleket, ami egész héten véd, és akkor nem kell naponta levédeni.
39/50 anonim válasza:
Addog örülj még ingyen csinalja.
40/50 anonim válasza:
Mond azt ,hogy már te levédted ,ezért ne fáradozzon feleslegesen. Az összeesküvés elméletekre meg azt tudom mondani ,hogy találj ki valami random hülyeséget és meséld azt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!