A szegénység stressz okoz, szóval ahol nincs pénz, ott örökös a feszültség, a stressz, a vita.
A szülők általában a gyerekeiken vezetik le az anyagi gondjaik miatti feszültséget, ez a tökéletes recept a diszfunkcionális családra.
Ha valaki kitör ebből, azt meg irigylik, leszólják, lehúzzák.
2020. máj. 21. 14:26
2/11 anonim válasza:
Engem az érdekwl, miért nekünk kell megoldani helyetted a házidat.
2020. máj. 21. 14:27
3/11 anonim válasza:
Mert a többség agyilag egy marék döglött molylepke szintjén van a pénzügyek terén.
2020. máj. 21. 14:47
4/11 anonim válasza:
Mert sok ember az önös érdekét nézi pénzkérdésben. Nem érdekli, hogy közösen, a családdal együtt többre lennének képesek. Ő magának akarja, mert ő fogyasztani akar. Konzumizmusban élünk.
Nem kell ide összetett mondat.A házasság 3 dolog miatt romolhat meg. Gyerek, pénz, szex.
2020. máj. 21. 20:43
6/11 anonim válasza:
Nem kell a pacsi.
2020. máj. 21. 21:07
7/11 A kérdező kommentje:
"Engem az érdekwl, miért nekünk kell megoldani helyetted a házidat."
Lányom, amikor én iskolába jártam téged még a szüleid meg sem terveztek :)
Többieknek ment a pacsi, jöhetnek még válaszok.
2020. máj. 21. 21:40
8/11 anonim válasza:
"Lányom, amikor én iskolába jártam téged még a szüleid meg sem terveztek :)" kétlem, a tipikus házi feladat kérdéseddel
amúgy 72 F
2020. máj. 21. 22:00
9/11 anonim válasza:
Azért, mert mindenhez pénz kell, így hát a pénz léte vagy hiánya kiemelt fontosságú. Tehát akár sok van belőle, akár kevés, feszültség forrása lehet, mert a mennyisége alapjaiban határozza meg az életminőséget.
2020. máj. 21. 22:07
10/11 anonim válasza:
Nálunk nagyon fura mód teszi tönkre a pénz a családot. Az én szüleim elváltak (gyerektartás nélkül és apának már új családja is van), és anyum ad kölcsön apának, ha kell neki valamire. Anya nem tartja számon, hogy mennyit adott, "apád úgyis fejben tartja". Tavaly nyári sulis kirándulást megbeszéltük anyával februárban, de csak tavasszal kellett volna befizetni a pénzt. De közben apának kölcsön kellett adni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!