Mit tegyek ha a régi kapcsolatomból származó gyerekem nem tudja elfogadni az új feleségem és a közös gyerekünk?
Szomorú, hogy egy màr megnyomorított lelkű 6 éves kislányra tolod a döntést (majd ha...), miközben te sokat érdemben nem tettél, maradjunk ennyiben.
Ha meg a szerencsétlen gyerek tényleg lázas volt, nehogy már az is az ex hibája legyen... azért az a nő sem szent nyilván, de ez túlzás részedről is.
Ismerd be legalább nyíltan: új kapcsolatért, új gyerekért inkább elengeded a nagyobbat.
Ez a szégyen az egész hozzáállásodban, de csak magyarázkodni tudsz.
Ha a gyerekelhelyezés óta 2 év eltelt (csakcsak, ha már másik gyerek is van másik házasságban!) nyugodtan battyogjál be a bíróságra és kérd az elhelyezés megváltoztatását.
Ha aaaaannnnyyyyyira nagyon epekednél a tulajdon kislányodért és az exed rossz példát mutat- miért nem te neveled?
Kézenfekvő lenne, nem?
Na erre mi a kifogás?
Csak nem az új asszony rühellné te meg a fix szexért behódolsz? :D
Tégy meg egy szívességet magadnak a tisztánlátás kedvéért: egyik este otthon dobd be ezt:
- Mucika, úgy döntöttem, kérem, hogy Tüncibünci nálunk legyen elhelyezve. Te is tudod Gigasárkány rossz anyja a kislányomnak. Két gyerekem van, mindkettőt szeretem, neveljük őket együtt, te is jó anya vagy és jó tàrs. Elfogadtál engem Tüncibüncivel együtt.
Holnap feladom a keresetet.
NÉZD MEG A FEJÉT!
Ha “véletlenül” az ötletre is cirkusz lesz, akkor tudd: ocsmány jellemű nőt sikerült megint kifogni (igen, tudjuk, az előző is az volt, mert megcsalt!).
Ezesetben barkácsolj gyorsan valami B tervet, mert ha az első gyereked anyjával valami történik, KÖTELES LESZEL gondoskodni a kislányodról... vagy annyira teszel már rá az isteni új babucika miatt, hogy mehetne állami otthonba is?!
Szégyen vagy.
Hatalmas.
42!
Először is a gyermekelheylezest nem fogják megváltoztatni, hacsak nincs rá komoly ők. Itt nincs.
Másodszor: Mucika elfogadta apukát Tuncibuncivel-ugy, hoyg Tuncibunci anyánál él és nem az ő életét próbálja pokollá tenni.
Harmadszor erre kb 100bol 90 nő azt fogja válaszolni előzmények ismereteben, hohy drágám, ez esetben válunk.
Apukának lesz két exfelesege, két gyereke akik kozul a nagyobbal már xar a kapcsolata, a kisebbel meg talán van esélye. Jupi, de jó.
"Ezesetben barkácsolj gyorsan valami B tervet, mert ha az első gyereked anyjával valami történik, KÖTELES LESZEL gondoskodni a kislányodról... vagy annyira teszel már rá az isteni új babucika miatt, hogy mehetne állami otthonba is?!"
Anyagilag köteles, nevelnie nem kell, sosem kell, a törvény istenre nem kötelez. Állami otthon pedig pár évtizede nincs, nevelőszülők vannak.
Nekem csak egy kérdésem van a kérdezőhöz: miből gondolja, hogy jó apja lesz egy új gyereknek, ha a réginek sem az?
Biztos a legjobb ötlet és az ő direkt kívánsága volt egy új gyerek?
És ha igen kérdező: amikor a picit a kezedben fogod: mondd, neked nem jut eszedbe, hogy van egy eldobott nagyobb gyereked is? Nem facsarodik össze néha a szíved? Nem jut eszedbe, hogy pár éve őt is így tartottad?
Ha most elmenne a kisbabád anyja, az új gyereket is leírnád “veszteségként” és mennél őszinte szeretettel új gyereket csinálni új nőnek?
Kicsit sem érzed erkölcsileg ingatagnak magad?
Ne beszélj már zöldségeket 44-es, van államilag fenntartott gyermekintézmény!
15/1998. Korm rendelet az 1997 évi gyerekvédelmi tv alapján.
Hatályos!
Én gyermekvédelemben dolgozom.
46-nak: én írtam, @45.
A kérdező azt írta a kislányról:
“Majd ha keres...”
Bocs, de nekem ez meredek.
:(
48!
Esetleg olvasd el megegyszer amit írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!