Az eszem az új, megértő pasit súgja, a szívem viszont visszahúz a régi rossz kapcsolatomhoz. Mit tennétek ilyen helyzetben?
Nézd meg Ingmar Bergman: Jelenetek egy házasságból című filmjét. Engem nagyon megérintett, mikor ilyen helyzetben voltam. De ne kövesd, ami benne van.:D
Én megszakítottam az exemmel minden kapcsolatot, csak így sikerült elfelejteni. De ennek már 3 éve. És tudom, hogy helyesen döntöttem, mert szörnyű életem lett volna mellette. Kell ez a távolság időben és térben, hogy más szemszögből tudj ránézni.
Az semmiképp nem működik, hogy tartjátok a kapcsolatot.
Rossz lesz sokáig, ha megszakítod vele, de csak így tudod elfelejteni. Esetleg évek múlva lehettek újra barátok.
én is ilyen helyzetben voltam, mint te - iszonyatos őrlődés
az volt a "szerencsém", hogy aznap este, mikor már majdnem megcsaltam az új páromat a volt férjemmel, akkor valahogy érezte, hogy baj van és az éjszaka közepén csöngetett az ajtómon. Ott állt mindkét férfi és nekem azonnal döntenem kellett, hogy hogyan tovább. Az új páromat választottam, rohantam utána, könyörögtem, hogy bocsásson meg. Akkor átfordult bennem minden, megszakítottam minden kapcsolatot a volt férjemmel. Azóta már van egy pici babám a - mostmár - második férjemtől és imádom őket.
Nem véletlenül nem működött a kapcsolatod a régi pároddal, biztos jó okod volt rá, hogy szakítottatok. Ha visszamész hozzá - akár egy éjszaka erejéig - újra és újra ugyanazokat a köröket futnátok, és mindhármótoknak nagy fájdalmat okoznál.
Úgy sokkal nehezebb, ha napról napra beszéltek, találkoztok. Határozd el magad, melyikőjük kell. Ha úgy döntesz, hogy az új szerelmet választod, akkor próbálj meg minden kapcsolatot megszakítani az exszel, hidd el idővel jobb lesz. Kitartást!
Már a kérdésedben is leírod hogy a régi rossz kapcsolatod felé...akkor mi a kérdés? Két pasival akarsz játszogatni? mert akaár tudatosan, akár nem azt teszed.
előbb utóbb két szék között a pad alá fogsz csüccseni és még jól meg is ütheted magad.
Ha elég idős vagy már, akkor talán dönthetnél végre.
És teljesen egyértelmű számomra hogy nem a régi szar kapcsolatba mennék vissza, így sosem fogsz túllépni semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!