Ha az apuka kb fél évente eljön a gyerekért meg 2 hetente felhívja videóban az mire elég?
Figyelt kérdés
Lesz így valaha normális a kapcsolatuk?2020. máj. 20. 12:04
1/8 anonim válasza:
A semminél több. Apuka messze él?
Ha meg van a rendszeresség és érzi a gyerek, hogy törődik vele, akkor így is lehet jó kapcsolat.
2/8 anonim válasza:
Én két hetente találkozok vele, így jó kapcsolatunk van, de én jobban örülnék még mélyebbnek.
Szerintem elég kevés, de az elsőnek igaza van, valamennyire lehet jó kapcsolat is.
4/8 anonim válasza:
Nagyon kevés, de a semminél jóval több!
6/8 anonim válasza:
Nem sokra, de jobb mintha nulla kapcsolata lenne.
7/8 anonim válasza:
Nagyon kevés. Nálam 2 hetente van a 16 éves lányom. Azt is kevésnek érzem de mindent megteszek hogy tartalmas legyen.
8/8 anonim válasza:
Apukám is így csinálta, aztán évekre el is tűnt. Később megkerestem és most felnőttként nagyon jó apa-lánya kapcsolatunk van. Fiatal volt, mikor elváltak, nem is volt alkalmas igazán apának, de idővel ő is megkomolyodott és felnőtt a szerephez. A gyereket lehet bántani fogja a dolog, de ez is több a semminél és, ha ez őszintén jön idővel még változhat is. Szerintem jobb, mintha kényszerből vinné el, de aztán meg nem törődne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!