Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az apuka kb fél évente...

Ha az apuka kb fél évente eljön a gyerekért meg 2 hetente felhívja videóban az mire elég?

Figyelt kérdés
Lesz így valaha normális a kapcsolatuk?
2020. máj. 20. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A semminél több. Apuka messze él?

Ha meg van a rendszeresség és érzi a gyerek, hogy törődik vele, akkor így is lehet jó kapcsolat.

2020. máj. 20. 12:21
 2/8 anonim válasza:
100%

Én két hetente találkozok vele, így jó kapcsolatunk van, de én jobban örülnék még mélyebbnek.

Szerintem elég kevés, de az elsőnek igaza van, valamennyire lehet jó kapcsolat is.

2020. máj. 20. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármire elég lehet.
2020. máj. 20. 13:00
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon kevés, de a semminél jóval több!
2020. máj. 20. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Ja, és van akiből ennyi is sok.
2020. máj. 20. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem sokra, de jobb mintha nulla kapcsolata lenne.
2020. máj. 20. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon kevés. Nálam 2 hetente van a 16 éves lányom. Azt is kevésnek érzem de mindent megteszek hogy tartalmas legyen.
2020. máj. 20. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Apukám is így csinálta, aztán évekre el is tűnt. Később megkerestem és most felnőttként nagyon jó apa-lánya kapcsolatunk van. Fiatal volt, mikor elváltak, nem is volt alkalmas igazán apának, de idővel ő is megkomolyodott és felnőtt a szerephez. A gyereket lehet bántani fogja a dolog, de ez is több a semminél és, ha ez őszintén jön idővel még változhat is. Szerintem jobb, mintha kényszerből vinné el, de aztán meg nem törődne vele.
2020. máj. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!