3 hetente meglátogatni a szülőket szerintetek nagyon kevés?
Sajna elég messzire kerültünk párommal a szüleimtől. Sose gondoltam volna, hogy így ilyen ritkán fogok velük találkozni. 2 hét és 5 nap múlva csak.
Még a távolság hagyján csak ugye sokba is van leutazni, így ennyit tudunk megengedni.
Csak tudom, hogy hiányozni fognak és látom rajtuk, hogy szomorúak, amiért nem maradtunk a közelükben és nagyon nehezen kezelik és ez fáj nekem nagyon, hisz felneveltek és megérdemelnék, hogy legalább hetente találkozzunk.
Viszont ha megyünk akkor úgy, hogy péntek este ott vagyunk vasárnap koradélután jövünk.
Kicsit félek, hogy haragudni fognak majd és nehezen fogják megemészteni.
Van aki ilyen gyakorisággal látogatja szüleit?
Szülei hogy viszonyulnak ehhez? Őket is bántja a dolog, hogy így nem nagyon tudjátok segíteni őket(kerti munkák, fűtés, vagy csak beszélgetni személyesen..., na meg majd egyszer unokázás..)
Mi párommal 24 évesek vagyunk, de már szeretnénk nagyon együtt élni:) és egy saját családot alapítani.
Na meg szüleimet tudom az is bántja, hogy párom szülei közel vannak őket párom heti 3x is meglátogatja. Sőt van mikor akár többször is, hisz közel laknak.
Köszi a válaszaitokat!:)
Nem,szerintem sok is.
Érzelmileg le kellene válni a szülőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!