Mit tegyek hogy anyukámék ne nézegessék a naplómat?
Sosem tartották meg a tiszteletet hogy legyen magánszférám. Még akkor sem mikor este kicsit szeretek ellazulni a kádba kiengedni a bennem rejlő stresszt akkor is anya mindig be jön hogy jajj ezt itt hagytam most pisilnem kell satöbbi. A pisis témát még megértem de nem hiszem hogy halaszthatatlan probléma lenne ha legalább fél órára enyém lehetne a fürdőszoba. Szerintem nem nagy kérés. Én sem mászkálok be mikor ő(k) fürdenek.
Egyszer hétvégén csilli villi rendet raktam a szobámba és hétfőn mikor hazajöttem suliból(amikor még volt persze) majdnem hogy csak észrevétlenül fel volt túrva a szobám kutakodtak a naplóm után és bele is néztek mert az egyik lapnak a sarkát én mindig behajtom hogy tudjam hol járok és ki volt hajtva. Nem szóltam érte azóta az ágyam alá rejtem ott nem találják meg de nagyon zavaró hogy ennyire nem tartják a magánszférámat. Írjatok ötleteket légyszíves!
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!