Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyukámék ne...

Mit tegyek hogy anyukámék ne nézegessék a naplómat?

Figyelt kérdés

Sosem tartották meg a tiszteletet hogy legyen magánszférám. Még akkor sem mikor este kicsit szeretek ellazulni a kádba kiengedni a bennem rejlő stresszt akkor is anya mindig be jön hogy jajj ezt itt hagytam most pisilnem kell satöbbi. A pisis témát még megértem de nem hiszem hogy halaszthatatlan probléma lenne ha legalább fél órára enyém lehetne a fürdőszoba. Szerintem nem nagy kérés. Én sem mászkálok be mikor ő(k) fürdenek.

Egyszer hétvégén csilli villi rendet raktam a szobámba és hétfőn mikor hazajöttem suliból(amikor még volt persze) majdnem hogy csak észrevétlenül fel volt túrva a szobám kutakodtak a naplóm után és bele is néztek mert az egyik lapnak a sarkát én mindig behajtom hogy tudjam hol járok és ki volt hajtva. Nem szóltam érte azóta az ágyam alá rejtem ott nem találják meg de nagyon zavaró hogy ennyire nem tartják a magánszférámat. Írjatok ötleteket légyszíves!

16/l

#napló #magánszféra #kutakodó szülők
2020. máj. 17. 15:01
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%

Amikor amúgy is együtt van a család, például egy vacsoránál teljesen normálisan mondd el nekik ezt a dolgot, de próbáld kerülni a veszekedést!

A telefonos, laptopos megoldást nem ajánlom. A napló teljesen jó, ha elrejted, akkor az a legbiztonságosabb.

2020. máj. 17. 17:38
 12/21 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat

kipróbálom hogy idegen nyelven fogom írni és anyuék se angolul/németül spanyolul meg végképp nem tudnak szóval ez jó ötlet

még 1x köszönöm❤❤

2020. máj. 17. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

AZ idegen nyelvű írás mióta számít kódoltnak ?

Lefotózza, aztán bepötyögi a gépbe.

Ilyen napló esetén én sem gondolnám, hogy elektronikus formát kellene választani, a kézi írásnak megvan a maga bája, de nehezebb védeni. Talán egy izmosabb lánc és lakat elférne rajta valahol.

2020. máj. 17. 19:09
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

Word, titkosítás jelszóval

Anyám is ilyen volt, de akkor még nem az informatika korban éltünk.

A fürdőszobába azért mászkált be, hogy szemmel tartsa, megnőtt-e már a mellem. Megőrültem tőle, volt hogy inkább nem is fürödtem.

2020. máj. 17. 20:34
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is telón vagy gépen írd.
2020. máj. 17. 22:11
 16/21 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen❤

mindent bevetek hogy ne nézegessenek bele a naplómba

2020. máj. 17. 22:31
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Legyen egy kamunaplód, attól megnyugszik, az igazit meg írd gépen, ahogy a többiek mondták, jelszóval védve, vagy tárold jó rejtekhelyen. Az ágy alatt, hát, nem tudom... a semminél jobb.
2020. máj. 17. 22:50
 18/21 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nagy baj az ahol naplót kell bújni hogy megismerjék a gyereküket..
2020. máj. 17. 23:08
 19/21 A kérdező kommentje:

18as válaszoló

igen eléggé baj

de anya meg apa úgy ismer mint a saját tenyerüket nem értem minek kell olvasni a naplómat

amibe a magánügyeimet írom

2020. máj. 18. 07:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Le se kell fotózni elég Google fordító kamerával végig pásztázni :D annál izgibb:D imádni fogja :D

Esetleg mire vegigforditgatja azt találhatná amit ideirtal :)

2020. máj. 18. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!