Mit tennétek a helyembe?
31 éves anyuka vagyok. Szét mentünk apukával. Azóta sajnos itthon kell élnünk a kicsivel.most jött egy fiatal ember akit anyum nagyon nem tud elfogadni. Közölte ha legközelebb ide jön nem engedi be.
A fiatalember ma ide szeretne jönni, sőt azt akarja, hogy nála aludjunk is együtt.
Ti vele mennetek vagy hallgathatók a szülőre, hogy nem valló hozzad.
Kb... igen... meg legyen 32 éves, diplomás, szűz. Magas 190cm feletti, de 100kg alatti... barna szemű. Szeresse a viccet, de azért komoly is legyen...
vannak igények
Ez vicc ugye? 32 éves szűz,valami vallási szektához tartoztok?
Nem.
Csak a mostani páromnak van lanya. Szóval gondoltam szűznek kell lennie. Akkor nincs gyerek.
Megfenyegettek. Elveszik a fiam.
Olyan jogcímen, hogy ri..nc vagyok. Nem volt a gyerek apja mellett szeretőm. 4 éve szexuális életet sem éltem. Szóval nem cserélgetem a pasikat.
Meg nem foglalkozok a kisgyerekkel. Az igaz, hogy anyum hordja oviba és ő megy érte. Mivel 8-14ig van munkaideje. Így viszi 3/4 8 rá és megy érte fel 3ra. Én meg 3/4 8kor már a munkahelyen vagyok fel5 ig. De a szülőin vagy ha valami baj volt mindig én vettem részt. Persze megoldható lenne, hogy én megyek érte, szeptembertől meg is oldom. Megyünk szét 😀
Meg, hogy korona vírus idején ő volt a gyerekkel itthon. Hozza tartozik, hogy rokkant nyugdíjas. Nem dolgozhatott mert a veszélyeztetett korba tartozik. És miért legyünk itthon ketten, mikor szeptember meg messze van. Erre befenyit hogy nem foglalkozok a gyerekemmel 😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!