Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

31 éves anyuka vagyok. Szét mentünk apukával. Azóta sajnos itthon kell élnünk a kicsivel.most jött egy fiatal ember akit anyum nagyon nem tud elfogadni. Közölte ha legközelebb ide jön nem engedi be.

A fiatalember ma ide szeretne jönni, sőt azt akarja, hogy nála aludjunk is együtt.

Ti vele mennetek vagy hallgathatók a szülőre, hogy nem valló hozzad.

2020. máj. 16. 14:19
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
89%
most ezt nem értem? a szüleid tartanak el? értelmi fogyatékos vagy? elég érdekesen irkálsz...a nálad 10 évvel idősebb pasi, 41 évesen mióta fiatalember???
2020. máj. 16. 15:21
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt most én se teljesen értem? Milyen gyerek él az apjával? Mert a kérdésben még azt írtad a gyerekkel laksz az anyádnál
2020. máj. 16. 15:36
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

12.

Szerintem csak most jelenleg van az apjanal, hetvegere. Bar ki tudja, a kerdezoek eleg furan elnek :D

2020. máj. 16. 15:41
 14/42 Savlekotő ***** válasza:
90%
Már az is fura hogy egy 31 felnőtt nő hazudozik a párjáról összevissza hónapokig nem meri felvállalni annyira retteg oda haza,és nem érti hogy miért problémáznak az ott alváson miközben nem is tudtak róla hogy pasasa van,de közbe gyereke van az előzőtől. Nem tudja le írni normálisan mi a probléma otthon,a 41 éves manust fiatalembernek nevezi.
2020. máj. 16. 15:47
 15/42 A kérdező kommentje:

Van egy 7 éves fiam, aki jelenleg az apjánál van.(mostani hétvége a láthatása)

Sajnos nem működött az édesapjával a kapcsolatunk, ezért már 4 éve szét mentünk és haza költöztünk szüleimhez.

Mivel fiatal voltam és nem volt tapasztalatom, közmunkán kezdtem így 70 ezer forintból kellett élni. Mostanra tudtam olyan egzisztenciát össze hozni, hogy van egy jól fizető munkahelyem. Így már van esély arra, hogy külön menjünk.

A mostani Munka helyemen ismerkedtem meg a párommal(szerintem 41 evesen meg fiatalnak számít). Szeptembertől együtt vagyunk. Decemberbe bemutattam itthon, de a szülők tetszését nem nyerte el.

Kikötöttek, hogy ide többet be nem teheti a lábat. Mivel akkor meg nem ismertem, nem mentem anyumékkal szemben. Titokban találkoztunk. Mostanra megismertem öt annyira, hogy tudom szeret, bizhatok benne.

Szerettem volna ha anyamek újra látják öt, de teljesen elzárkóznak a találkozás elől.

2020. máj. 16. 17:05
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bajuk a pároddal? Valamit csak mondtak, csak azért nem rakom ki a lányom barátját, mert nekem nem szimpi. Pláne egy találkozás után.
2020. máj. 16. 17:15
 17/42 Savlekotő ***** válasza:
100%
Szerintem ezért nem ment már az előző kapcsolat sem,mert borítékolom abba is anyuék nyakig benne voltak. Költözz el,és oda megy a pasi amikor akar.. Nem 31 évesen kell először szembe szállni anyuékkal akkor sztem nem lenne elcseszve az életed így. Bár kötve hiszem hogy anyuék szó nélkül nézik hogy elkötöztök,lesznek még problémáid velük,lehet nem engedik hogy elmenj, 31 évig vártál azzal a leválással nagyon elcsúsztál..
2020. máj. 16. 17:23
 18/42 A kérdező kommentje:

Párom 41 éves. Van egy 18 éves lánya. Nem együtt élnek.

Meg nincs jogsija, kocsija. Milyen dolog a mai világba kocsi nélkül. Meg közmunkas. Most fog nyitni vállalkozást.

2020. máj. 16. 17:24
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel fiatal voltam és nem volt tapasztalatom, közmunkán kezdtem így 70 ezer forintból kellett élni. Mostanra tudtam olyan egzisztenciát össze hozni, hogy van egy jól fizető munkahelyem. Így már van esély arra, hogy külön menjünk.

A mostani Munka helyemen ismerkedtem meg a párommal(szerintem 41 evesen meg fiatalnak számít)."

Ööö most akkor hogy közmunkás, ha elvileg a mostani, jól fizető munkahelyen találkoztatok? :D vagy ő ott közmunkázik, ahol te jól keresel? Na mindegy, végső soron az van, hogy a szüleidnek egy pénzes vej kellene, aki szépen megoldja a gondjaitokat meg eltartja az unokát.

2020. máj. 16. 17:34
 20/42 A kérdező kommentje:

Kb... igen... meg legyen 32 éves, diplomás, szűz. Magas 190cm feletti, de 100kg alatti... barna szemű. Szeresse a viccet, de azért komoly is legyen...

vannak igények

2020. máj. 16. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!