Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A helyemben szakítanátok...

A helyemben szakítanátok olyan párral aki nem bír függetlenedni a szüleitől?

Figyelt kérdés
S mindezt úgy, hogy nincsenek jóba egymással, folyamatos vita megy. Ennek ellenére nem akar veletek összeköltözni, mert fél a szülei véleményétől.
2020. máj. 16. 07:13
1 2 3 4
 31/33 Savlekotő ***** válasza:
100%
26 éves.. Kényelmes neki,van ingyen puni, meg mamahotel. Kis ujjat sem kell mozdítania. Ha meg gyereknek tartod,minek vagy vele?
2020. máj. 16. 14:17
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Lehet tényleg kap egy lakást,nem biztos,hogy kamu.

Lehet a szülők azt szeretnék,hogy addig ne lakjon albérletben.

26 évesen pedig még nagyon fiatal,és egyáltalán nem biztos,hogy veled fogja leélni az életét,akkor sem,ha most összeköltöztök.

Másrészt,ha tényleg kap lakást,akkor kiélheti magát,és nem kell alkalmazkodni egy lányhoz.Hanem járhat hétvégente bulizni,és azt visz fel,akit akar.

Szerintem ebben a korban amúgy is nagyon értelmetlen elköteleződni.

Gondolom albérlet lenne az alternatíva.

Hát,annál jobb az ajándéklakás vagy a mamahotel még egy ideig.

Ha papás mamást akarsz,akkor keress egy idősebb,40 év körülit,aki már kiélte magát!

2020. máj. 17. 01:37
 33/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sajnálom, hogy vita is lett.

Azért vagyok vele, mert szeretem. És minden találkozónál úgy érzem szükségem van rá, hiába gondolom közben azt is, hogy nem fog jót tenni nekem ez a sok idő egyedül.

Egyébként nem feltételezem, hogy eljárogatna, nem szeret bulizni, és előttem 5 évig szingli volt. Tehát érzem, hogy megbecsül.

2020. máj. 17. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!