Olvastam. Ha nőről van szó akkor ok a helyzet. Ha férfiról, akkor életképtelen.. Miért is? OKOSKA!
2020. máj. 16. 11:51
23/33 anonim válasza:
Nem ezt írtam. Nem ártana megtanulni az erto olvasást. Egy szóval nem mondtam hogy a ferfineletkeptelen a nőnél meg rendben van. Nem mellesleg a pbban a kommentben a korra is rákérdeztem. Különbség van egy 18 éves kislány, egy 40 éves nő, egy 20 éves fiú meg egy 30 éves férfi között. Mondjuk ennek felfogásához ész kell, ami neked erezhetően nincs. Emellett esküdni mernék hogy hasonló, tutyimutyi mamahoteles 40 éves kisfiú vagy, azért esik ennyire xarul
2020. máj. 16. 11:54
24/33 anonim válasza:
Azt miért nem kérdezed meg, hogy a kérdező hány éves? S, hogy dolgozik e? Hova költöznének össze?
Ha a fiatalember, tényleg lakásra spórol a szülők segítségével s már csak 1 vagy 2 év hiányzik akkor érthető.
Egyébként okoska, 50 éves vagyok. 18 éves korom óta önellátó. A feleségem is....
2020. máj. 16. 12:28
25/33 anonim válasza:
Huh, csigabigusz, most megijedtem. 50? Ja, értem. Önellátó. Anyád lakásában a feleségeddel? 😎
Nem kérdezem meg a kerssezo hány éves, bár a válaszaiból esélyes hogy 20-25 között van. Nyilvánvalóan dolgozik, mert különben nem jutna eszembe összeköltözni a párjával máshol, mint a szüleinél. Esélyes hogy egy közös albérletben gondolkodik. Ezek egyértelműek. Nem, a kerdezo nem azt írta, hogy a fiatalember lakásra spórol a szülők segítségével. "Csak a szülők álmokba ringatják, hogy vesznek majd neki lakást. Mindig azt mondják neki, hogy egy év múlva ilyenkor már biztos lesz sajátja. Ez már egy ideje így megy." Ezt írta. Közé nincs a spóroláshoz.
2020. máj. 16. 12:42
26/33 anonim válasza:
Kis bogaram. Mi munkásszállón laktunk. Ott ismerkedtünk meg.. Nem szülői házban..
2020. máj. 16. 12:46
27/33 anonim válasza:
Oke, nagyapó, nyugi van. 😘
2020. máj. 16. 12:48
28/33 anonim válasza:
Ez már jobban hangzik...
2020. máj. 16. 12:49
29/33 anonim válasza:
Ha te lennél a fiú szülei? Mit mondanál neki? Te is arra ösztönöznéd, hogy a spórolt pénzét az általa kitűzött célra költse. Ne másra.
2020. máj. 16. 12:52
30/33 anonim válasza:
Pontosan hol látod, hohy a fiúnak van spórolt pénze?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!