A helyemben szakítanátok olyan párral aki nem bír függetlenedni a szüleitől?
Szüleinél lakik.
Nincsenek anyagi gondjai, átlagos keresete van.
Csak a szülők álmokba ringatják, hogy vesznek majd neki lakást. Mindig azt mondják neki, hogy egy év múlva ilyenkor már biztos lesz sajátja. Ez már egy ideje így megy.
Annak ellenére, "hogy nincsenek jóba egymással, folyamatos vita megy", mégsem veled, hanem szüleivel akar együttélni, több oka lehet.
- anyagilag így jön ki jobban, sem lakbér, sem rezsi, ha mégis, akkor is kevesebb, mint tőlük külön,
- nem akar elköteleződni, állításod szerint "együtt vagytok", de szerinte "mennyi időre?",
- ha otthon nem kell semmit csinálnia, még a viták mellett is kényelmesebb, mint külön tenni-venni a lakásban.
Ma divatos kijelentés: "együtt vagyunk" a vagyunk egymásnak" helyett. Nem szinonímák, ezért meggondolandó a helyzet fenntartása, hiszen már (legalábbis ő) kinőtt a tinédzser-korból.
.
A fent leírottaim alapján rátok férne egy komoly beszélgetés, megbeszélnetek, hogy mi a célja, terve veled.
Igencsak lehetséges, hogy a jelenlegi állapot megtartásáért kardoskodna, akkor pedig keresned kéne mást, olyat, aki VELED akar élni, nem csupán használni téged.
Köszönöm a válaszokat.
Igazából ebben a témában már ezer meg egy vitán is túl vagyunk. Mindketten komolyan gondoljuk egymást... de úgy érzem, mintha egy nagyranőtt gyerekkel beszélnék az ingatlanpiacról. Ez pedig engem is elbizonytalanít.
Tizenheteske!
Nem, nem mindegy. Egy nő nehezebben szakad el és befolyasolhatobb, mint egy férfi. Ha majd valaha oda jutnak, hoyg összeköltöznek, ag iylen nő elszakad a szülőktől es a ferfit fogja kovetni, mig a ferfi ugyanuyg a szuleit fogja eloterbe helyezni. Hogy ebben mi az undorító, azt nem tudom, de az biztos, hogy te picit khm butuska és agresszív vagy
Buta vagy te!
Neked mint a többségnek Kettős mércéje van.
Csigabigusz!
Sosem valaszolok privat uzenetre, amugy meg kifejtettem a 18. kommentben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!