Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon kellemetlen helyzetbe...

Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Egy erotikus regényt olvastam reggel a telefonomon, letettem egy pillanatra, anyukàm felvette és beleolvasott. Pont egy szeretkezős résznél jártam, elég mocskos szavakkal. Tudom, hogy nem valami jó dolog, de a velem egykorúak biztos megértenek, mert ebben a korban normális ilyesmit olvasni. Mikor megláttam anya kezében a telefonomat, azt hittem rögvest elájulok. Anya megkérdezte, mi ez a szöveg, én meg azt kamuztam, hogy küldték. Tutira nem hitte el. Viszont azóta teljesen normálisan viselkedik, mint eddig, beszélget, de nem hozza fel. Amit nagyon köszönök neki. Viszont azóta rossz a lelkiismeretem, nem birok enni, aludni, félek, hogy elfelejtette-e vagy még mindig az jár a fejében, esetleg hülyének gondol-e vagy perveznek. Annyira félek mi jár a fejében.

Kedves szülők/fiatalok! Kérlek, segítsetek, akikkel előfordult már ez. Első alkalom volt, hogy anyukám rajtakapott.

2020. máj. 15. 15:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg őt nem érdekli annyira mint téged. És ha felhozza akkor mi van? Igen, olvastad, és? 16 éves vagy, nem hiszem hogy azt gondolja nem tudod mi az a szex.
2020. máj. 15. 15:56
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért fújod fel ennyire, ha anyud mégcsak nem is faggatott róla? Nyugodj le, tedd túl magad rajta, máskor meg figyelj oda jobban. Ennyi.
2020. máj. 15. 15:57
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a te korodbeliek olvasnak ilyeneket. Én is szoktam 24 vagyok. Nincs ebből semmi.
2020. máj. 15. 15:59
 4/33 anonim ***** válasza:
93%
Aranyos vagy, hogy szerinted ez gáz :D Szerintem egyáltalán nem gáz. Én állandóan romantikus,erotikus könyveket olvasok (23 vagyok), de már 16 évesen is ilyeneket olvastam. Nálunk ez soha nem volt ciki, szerintem te se kezeld úgy mintha az lenne. Lelkiismeretfurdalásod meg végképp ne legyen miatta, hisz az égvilágon semmi rosszat nem követsz el azzal, ha ilyen könyveket olvasol.
2020. máj. 15. 16:01
 5/33 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem kellene felfújnom, de nemtudok már olyan nyugodtan járkálni előtte, sőt kerülöm. Nem tudok a szemébe nézni, mert ki tudja, mit gondol. Annyira szeretném ha elfelejtené azt az elmúlt 10 másodpercet, mert nagyon nagyon kínosan érzem magam.
2020. máj. 15. 16:02
 6/33 anonim ***** válasza:
88%
Anyád már csinált is mocskos dolgokat, nyilván nem lepődik meg az ilyesmin.
2020. máj. 15. 16:07
 7/33 anonim ***** válasza:
56%
Különben meg érezze magát ő cikinek, hogy beleolvas a telefonodba.
2020. máj. 15. 16:10
 8/33 anonim válasza:
89%
Ezt csak te gondolod cikinek, de ne aggódj, nem csináltál semmi rosszat csak azért, mert kíváncsi vagy. Pláne, ha anyukád ugyanúgy viselkedik veled, mint eddig és nem akart beszélgetni, nincs amiért aggódnod. :)
2020. máj. 15. 16:12
 9/33 A kérdező kommentje:
Biztos, de én nem kaptam rajta. Ő meg igen. Mikor nem is gondolná rólam. Hogy lehettem ennyire hülye ott hagyni a telefonomat?? Remélem nem fog rákérdezni mert (amilyen szégyenlős vagyok mások előtt) tuto, hogy összeesek. Az előbb is kimentem, közömbös volt, túlságosan is. Remélem, nem az jár a fejében, amit látott, mert nagyon szégyelem magam. Vagy jobb lenne nem is gondolnom rá?
2020. máj. 15. 16:12
 10/33 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon köszönöm a válaszod, végre egy megnyugtató válasz.
2020. máj. 15. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!