Azt szeretnem megkerdezni, hogy valojaban kinek jo valas utan a kozos felugyelet? Egy het az anyanal, egy het az apanal. A szuloknek, a gyereknek, esetleg mindenkinek vagy senkinek sem? Mennyire sikerul osszehangolni es betartani a nevelesi elveket?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 12:10
31/34 anonim válasza:
Szerintem nem jó a gyerekeknek,iszonyat rossz volt nézni nálunk ahogy próbáltak alkalmazkodni. Az első nap mindig ilyen átállási idő volt,amikor megjöttek az anyjuktól. Mindenhol más szokások,más dolgok, és teljesen más rendszer. Véleményem szerint nem jó dolog ha a gyereket nézem,és a lelküket.
32/34 A kérdező kommentje:
En is igy erzem. A gyerekek nem tudjak igazan otthon erezni magukat sehol. Ket vilag kozott ugralnak.
2020. máj. 15. 16:24
33/34 anonim válasza:
Kedves kérdező,én is így látom. Egy évet éltem így mert a párom gyerekei voltak nálunk így,de néha még engem is megviselt nemhogy őket.
34/34 A kérdező kommentje:
Mert lehet akarmilyen jo mindket szulonel, valahogy, valamiert megsem az igazi. Mi lehet az oka? Egyfajta keletkezett idegenseg-erzes? Nem tudom megfogalmazni. Talan az allandosag hianya?
2020. máj. 15. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!