Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azt szeretnem megkerdezni,...

Azt szeretnem megkerdezni, hogy valojaban kinek jo valas utan a kozos felugyelet? Egy het az anyanal, egy het az apanal. A szuloknek, a gyereknek, esetleg mindenkinek vagy senkinek sem? Mennyire sikerul osszehangolni es betartani a nevelesi elveket?

Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 12:10
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Ugy vettem eszre, hogy egy ideje "divat lett" a gyerek 2-3 eves kora vagy meg elotte elvalni, egyaltalan, ha ossze voltak hazasodva. A masik, hogy eltelik 6-8-10 ev, van mar 2-3 gyerek, de meg mindig csak volegeny es menyasszony. Ennek mi az oka es a celja? (Felreertesek elkerulese vegett, mert mindenki termeszeresen csinalja ugy, ahogy neki jo, ahogy o szereti, csak kivancsi vagyok.)
2020. máj. 14. 22:32
 22/34 Savlekotő ***** válasza:

Ugy vettem eszre, hogy egy ideje "divat lett" a gyerek 2-3 eves kora vagy meg elotte elvalni,

Ez azért van,mert kvázi nem is ismerik egymást mikor becsúszik a gyerek. Az a papír meg ma már segg törlő,mert 10 perc alatt lépnek át emberek a házastársukon is mint a tehén lepényen,ma sajnos a kapcsolatok zöme érdek,ahol a gyerek is csak kvázi egy eszköz..

2020. máj. 14. 22:42
 23/34 A kérdező kommentje:
En eloszor az un. "emlekgyereken" akadtam ki. Ezt nem tudom hova tenni. Valamilyen szinten meg tudom erteni a not, csak a helyeben nem lennek. (Ez is megerne egy masik kerdest, szerintem ki is teszem, hogy ki kinek lenne a helyeben es miert nem?) Egy elettitok, elethazugsag? Ha bevallja vagy kiderul, egy spiler.
2020. máj. 15. 00:09
 24/34 anonim ***** válasza:

20!

Ezt mikor almodtad? Tudod mennyi az atlag gyerektartas? 25-30 ezer forint. Ebből szeritned mire jut?

2020. máj. 15. 06:08
 25/34 anonim ***** válasza:
Mi az az emlékgyerek?
2020. máj. 15. 07:55
 26/34 anonim ***** válasza:
Gondolom emlékgyerek az, aki egy régebbi kapcsolatból származik és nem érdekli a különélő szülőt többé
2020. máj. 15. 08:10
 27/34 A kérdező kommentje:
Az emlekgyerek a nonek a jelenlegi hazassaga, kapcsolata melletti viszonyabol szuletett gyerek "emlekkent" a masik ferfitol, akivel valamilyen oknal fogva megszakadt a kapcsolata es direkt tartotta meg a masik ferfitol ugy, hogy nem valt el a ferjetol, elettarsatol. Kb. ha mar nincs is vele, de legyen tole valami! Gyakorlatilag egy elo, eleven emlek.
2020. máj. 15. 11:15
 28/34 A kérdező kommentje:
24. Ez hogy lehetseges? Ez szornyen keves, szinte nem eleg semmire!
2020. máj. 15. 11:16
 29/34 anonim ***** válasza:
Ilyenről még sose hallottam
2020. máj. 15. 13:18
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem ritkan, de elofordul, reklamozni nem szoktak.
2020. máj. 15. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!