Mik a pontos lepesek ahhoz hogy a upc taviranyitot ugy tudjam osszehangolni a tv vel hogy ne a mediaboxon valtoztassa a hangerot hanem a tven?
Ezek csak azok a lépések, ami a UPC által adott kis könyvben le vannak írva, a típuskódokkal együtt.
Magam is abból szoktam kinézni, amikor valakinek be kell állítani.
Noha én TV-ket javítok, de néha megtalálnak ilyenekkel is.
Vagy a UPC honlapján is van írva, mintha láttam volna régebben.
Akkor valamit rosszul csináltál, mert ha jó lenne, csak a TV hangerejét szabályozná.
Egyébként is, mielőtt ezt véghez viszed, a boxon húzd fel maximumra a hangerőt, mert utána már nem tudod és az hátrányos lehet.
Pontosabban van egy visszaállító kód is a UPC-távszabályzóra, amitől ismét csak a boxot szabályozza.
De itt még nem tartasz eszerint, nem vette be a TV kódját egyáltalán.
Viszont csak azt tudom mondani, én a leírtakat követve szoktam beállítani. Vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot, ha végképp nem megy.
Milyen típusú médiabox? Az új kaonoknál (kicsi fekete doboz, fehér kijelzővel) nem lehet megoldani. Az összes többinél igen, de a kiskönyvben nincs leírva.
A médiaboxon vedd fel a hangerőt maxra, utána nyomd UPC gombot. következőnek OK és piros egyszerre, amíg kettőt nem villan, ezzel jelzi hogy mehet a kód, ami 993. Nyomsz egy OK-ot, és meg is van. HA mégegyszer beütöd, akkor újra a boxon veszi a hangerőt.
Azt még elfelejtettem leírni, hogy előtte természetesen társítani kell a tv-vel, az eljárás majdnem ugyanaz, de ha már itt vagyok, leírom.
TV gombot megynomod -> OK + piros egyszerre -> villan kettőt. Vagy kinézed a kisfüzetből a kódot, és egy OK-val elmented, vagy 991 -> kikapcsoló gomb -> addig lépteted a "CH+"-al, amíg ki nem kapcsol a tv. Ha túlmentél rajta, akkor a CH- visszafelé léptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!