Anyám teljesen uralni akar engem, hogyan értessem meg Vele, hogy ez így nem normális? 18L
Figyelt kérdés
Mostanában kaptam az értesítéseket, hogy valaki fel akarja törni a Facebookomat, és ki lehetett vajon? - Az anyám... Elkérte a jelszót, hisztériázott is mellé. Mondtam Neki, hogy nem adom meg, erre kikapta a telefont a kezemből és a routert is szétszedte. Aztán rájött, hogy így viszont nem tud engem elérni, ha dolgozik, ezért visszaadta, de most újra bent van a Facebookomban és olvasgatja az üzeneteimet... Ha fiúval beszélek, ordibál velem. Ha ismerkedek, szintén. Nem elég, hogy így viselkedik, állandóan hívogat, ha nem vagyunk együtt, és ha nem veszem fel a telefont, hazajön a munkából és leordít. Múltkor pl mamámat látogattam meg, és lecseszett, amiért elmentem oda is. Sehova nem enged el, semmit nem csinálhatok, mert akkor én húzom a rövidebbet. Semmi ötletem nincs, hogy hogyan változtassam meg ezt a gondolatmenetet, mert már depressziós vagyok miatta. Fateromat meg nem érdekli...2020. máj. 10. 23:06
11/22 anonim válasza:
Szerintem is csinálj egy másik profilt, a mostanit hagyd meg "csalinak" - lépj be naponta, lájkolj néhány posztot, így nem lesz gyanús sem
12/22 anonim válasza:
Mond azt, hogy már nincs fb fiókod, mert megszüntetted :D
Szerintem anyukád nem normális, elmebeteg.
A család többi tagja miért hagyja ezt?
Jelents fel a gyámügynél.
13/22 anonim válasza:
Az ilyen miért csinál gyereket?
14/22 A kérdező kommentje:
Majd valamit kitalálok, köszönöm...
2020. máj. 11. 09:21
15/22 anonim válasza:
Nagyidhoz se tudsz költözni? Jelszó megváltoztatása?
16/22 A kérdező kommentje:
Lehet elmegyek a mamámhoz, bár nehéz lesz... De egy próbát megér.
2020. máj. 11. 09:26
17/22 anonim válasza:
Hát sok szülő úgy gondolja, hogy 18 vagy és nála élsz szóval Ő irányít téged Ő parancsol. Csinálj mindenből másik fiókot, vagy ha csak pl messengert csinálsz masikat... jó tanács az értesítéseket tiltsd le mert ha meglátja...baj lesz. Sok szerencsét.
18/22 A kérdező kommentje:
Nem tehetem, mert telómba is belenéz, aztán abból is baj lesz. :/
2020. máj. 20. 17:51
19/22 anonim válasza:
Sajnállak. Nekem apám volt hasonló, nem volt könnyű.
20/22 anonim válasza:
Engem 22 éves koromban is uraltak, most 57 évesen is . De nem hagyom magam.ha pénz kell adnak :P. Hát ők ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!