Normális ha a szülő ennyire le akar korlátozni egy 18 éves lányt?
18 fölött nálam ez lenne az a pont, amikor közölni, hogy rendben, tudomásul veszem, hogy az ő lakása, ezért ő hozza a szabályokat, ezért elköltözöm. 18 fölött ehhez nem kell a szülő engedélye. És közölném, hogy így kénytelen vagyok elmenni dolgozni, a sulit majd valamikor levelezőn befejezem.
Ha látni akarnak, keressenek!
Nem, ez nem igazán normális.
Ha a saját pénzedből utazol és saját magadnak tervezel meg mindent, akkor meg végképp.
Nem tudom alapvetően hogy viselkedsz anyukáddal, de próbálj Neh kiállni magadert. Persze ha eddig mindent anyukád intézett neked, akkor ez nehezebb lesz. Értem ezalatt azt, hogy: telefonszámla, diákmunka, kollégium, befizetések, beiskolázás stb. Ha eddig minde az “ő kasszájáról” ment meg akkor is túlzás, de érthetőbb a viselkedese.
Ha viszont magadtól, önállóan intezed a dolgaidat, nyugodtan felnőttként megbeszélhetitek, hogy miért és ki mit akar?
Hosszútávon ez a korlátozás elég nagy konfliktushoz vezethet, ne romoljon meg a kapcsolatotok a megbeszélés hiánya miatt.
Nem. De kérlek használt a korlátozni kifejezést.
A lekorlátozni az kb, kempingtábor.
Túlzásba viszi anyukád.
Ja, nem lekorlátoz, csak simán korlátoz. Rohadt idegesítő így olvasni.
"1. Válaszoló: A párom nem jöhet ide, mert szakiskolában tanult és anya nem fogadja el"
Akkor ez a probléma forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!