Normális ha a szülő ennyire le akar korlátozni egy 18 éves lányt?
A probléma gyökere nálatok nem a korlátozás, hanem az, hogy nem fogadja el anyukád a párod pusztán azért, mert "szakiskolába járt".
Az már a Te döntésed, hogy kiállsz-e magadért és a párodért akár olyan áron is, hogy kemény konfliktusokba mész bele és esetleg előfordul, hogy a szülei nem akarnak majd támogatni, ha nem akarsz behódolni az akaratuknak.
"szüleid"
Kieg az előzőhöz. Megértem, hogy nem szeretnél konfrontálódni a szüleiddel 18 évesen, de amíg ez így marad, sajnos nem sokat tehetsz és hiába nem normális ez a helyzet, a szülő fog diktálni.
Eltart ? Otthon laksz ?
Igy jartal koltozz legy onnalo
Egyenlore gyerek statuszban vagy
Nehéz lehet Neked, megértem a helyzetedet, hiszen nem tudom, mások hogy vannak ezzel, de szerintem egy ilyen gyors kiköltözés nem könnyű semmilyen 18 évesnek sem. Nyilván nem az a megoldás, hogy bejelented, hogy elköltözöl, mert nem bírnál a saját lábadra állni és ezt anyád is tudja, így nem venne komolyan.
Sokkal jobb lenne, ha leülnél vele egy nyugodt órájában beszélgetni. Elmesélnéd neki, hogyan jöttetek össze, milyen programokat szoktatok szervezni és hogy a végzettsége nem feltétlenül jelenti azt, hogy munkakerülő és csak másokból próbálja magát anyagilag fenntartani. Egész biztos vagyok benne, hogy arra egy szülő sem képes, hogy ha látja, hogy a lánya tényleg szeret valakit, ettől függetlenül kész akarva eltiltja tőle.
Kitartást Neked, remélem, megoldódik a helyzet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!