Mi volt a legnagyobb hazugság, amit a szüleiteknek mondatok?
Én egy évig balettoztam az iskolában úgy, hogy anyám úgy tudta, kötelező különtesim van (ilyen kötelező tesi tényleg volt). Volt ilyen ösztöndíj szerűség amit elnyert az iskola, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek pénzt adtak hogy járhassanak sportra, abból fizettem be a balettórákat. Muszáj volt hazudnom, mert nem engedték volna és a pénzt elvették volna (volt rá példa korábban hogy pl. versenyen nyertem pénzt és elvették mondván hogy abból kapok őszre ruhát, aztán se pénz se ruha).
Ilyesmiben mint te, kérdező, sohasem hazudtam volna. Egyrészt én a te korodban a túlélésért küzdöttem, eszembe se jutott fiúzni. Másrészt borzasztóan hazudok, egyből lebuktam volna, na meg barátaim sem voltak akik falaztak volna vagy akiket mondhattam volna hogy hozzájuk megyek (egyébként se engedtek sehova, mint ahogy hozzánk se jöhetett senki). Szerintem kérdezd meg, hogy mi az oka pontosan annak, hogy nem engednek el. Ha az amit írtál, mondd meg hogy nem vagytok gyerekek és hogy védekeztek, na meg felesleges tiltani mert szexelni nem csak elutazva lehet. De hazudni nem éri meg, gondolom még jó ideig a szüleid fognak eltartani, nehogy megszívd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!