Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legnagyobb hazugság,...

Mi volt a legnagyobb hazugság, amit a szüleiteknek mondatok?

Figyelt kérdés
Én a párommal el szeretnék majd utazni a vírus után 2-3 napra, de nem engednek el, gondolom, hogy ne feküdjünk le... 17 vagyok, szóval nincs más megoldás, mint azt mondanom, hogy egy barátnőmmel megyek le. Nagyon szeretném ezt a pár napot kettesben tölteni a szerelmemmel. Ti is hazudtatok már ilyesmiben? Mi volt a legnagyobb hazugságotok?

2020. máj. 10. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
"gondolom már elfelejtetted milyen szerelmes tininek lenni, amikor még a szülők is tiltani próbálnak dolgokról." Gondolom neked meg tizenhét évesen minimális felelősségérzeted, meg gerinced se volt, és alap volt hogy hazudozol. Engem úgy neveltek hogy mindent meg lehet beszélni, és ha tiltanak valamit, azt okkal teszik. És mindig, kivétel nélkül mindig megindokolták-úgyhogy nem, nem hazudtam, de sokszor érveltem hogy miért engedjenek mégis el.
2020. máj. 10. 15:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem is az elengednek/nem engednek téma miatt nem mondanak igazat, hanem el akarják kerülni utána a hülye kérdéseket. Én is otthon lakó, fiatal felnőttként (24 évesen) hazudtam azt, hogy a volt főiskolai csoporttársnőmhöz utazok Szombathelyre egy hosszú hétvégére. Közben egy pasihoz utaztam Pestre (már több randink volt előtte). Ha elmondom, és aztán mégsem talizunk többet (mint ahogy volt is), akkor jönnek a hülyénél hülyébb kérdések anyám részéről. Így bekamuztam a csoporttárs csajszit, akivel jó barátnők voltunk amúgy is. Problem solved.
2020. máj. 10. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 tegyél különbséget a hazudozó, és az egyszeri hazugság között.
2020. máj. 10. 15:33
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Én tankolom a kocsikat és a van egy shell kártya amit tankolásnál használok mert kellenek a pontok Anyunak. Nos, elfelejtettem használni és azt mondtam, hogy az OMW-nél tankoltam, holott a Shell-nél.
2020. máj. 10. 15:54
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Jézusom! Minden tini hazudik ez része a leválásnak. A szülőknek meg nem kéne mindenbe bele ütni az orrukat! Magánügye hogy szexel-e a barátjával! Védekezést támogassák inkább azzal hogy megveszi a bogyót! Ne spóroljon meg szadizzon olyanokkal hogy kiráncigálja az ágyból! Írtó megalázó! Az ilyen szülőket le kéne köpni!
2020. máj. 10. 15:56
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem,nem hazudtam ilyesmiben. Mivel nem csak akkor lehet szexelni ha elmentek pár napra. Nekem sosem kérdezték,kivel mikor feküdtem le, pláne nem h mikor vesztettem el. Magánügy
2020. máj. 10. 16:17
 17/18 Metionin ***** válasza:
93%

Én egy évig balettoztam az iskolában úgy, hogy anyám úgy tudta, kötelező különtesim van (ilyen kötelező tesi tényleg volt). Volt ilyen ösztöndíj szerűség amit elnyert az iskola, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek pénzt adtak hogy járhassanak sportra, abból fizettem be a balettórákat. Muszáj volt hazudnom, mert nem engedték volna és a pénzt elvették volna (volt rá példa korábban hogy pl. versenyen nyertem pénzt és elvették mondván hogy abból kapok őszre ruhát, aztán se pénz se ruha).

Ilyesmiben mint te, kérdező, sohasem hazudtam volna. Egyrészt én a te korodban a túlélésért küzdöttem, eszembe se jutott fiúzni. Másrészt borzasztóan hazudok, egyből lebuktam volna, na meg barátaim sem voltak akik falaztak volna vagy akiket mondhattam volna hogy hozzájuk megyek (egyébként se engedtek sehova, mint ahogy hozzánk se jöhetett senki). Szerintem kérdezd meg, hogy mi az oka pontosan annak, hogy nem engednek el. Ha az amit írtál, mondd meg hogy nem vagytok gyerekek és hogy védekeztek, na meg felesleges tiltani mert szexelni nem csak elutazva lehet. De hazudni nem éri meg, gondolom még jó ideig a szüleid fognak eltartani, nehogy megszívd.

2020. máj. 10. 16:18
 18/18 Papucs112 ***** válasza:
100%
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni az előttem szólókhoz, hogy vannak emberek akinek olyan szülei vannak akiknél az ész érv nem számít. Én is 17 éves vagyok, 2 éve a barátommal, és azért nem aludhatok ott mert "szerintük korai". Tudják hogy már lefeküdtünk de az ottalvás akkora tüske hogy csak "nem és kész". Én sose hazudtam, de az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni sajnos.
2020. máj. 10. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!