Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmeneküljek itthonról? 18L

Elmeneküljek itthonról? 18L

Figyelt kérdés
Szüleim folyton vitatkoznak/kötekednek velem. 2 hónapja ez a téma megy; depresszióssá váltam mellettük, így gyógyszereket “kell” szednem. Amelyektől 35 kilót híztam 2 év alatt. Mondtam Nekik, hogy hagyjuk ezt a kezelést, mert decemberben már simán beöltözhetek télapónak, legalább akkora leszek. De nem érdekli Őket... Mégis szapulnak, hogy fogyjak le, szerintük undorító vagyok, igénytelen, zabagép, torz a fejem, olyan vagyok, mint egy nagy zsák, stb... Lehetetlen velük megértetni, hogy a gyógyszer a hibás. Napi 1-2x eszek, étvágyam sincsen már. Nyilván mozgok is, megteszem a napi 1 órás biciklizést, és az 1 órás nagy sétát. Na ebbe ne is menjünk bele jobban, mert nem ez a lényeg. Mit tegyek? Folyton balhéznak mindenért.
2020. máj. 3. 12:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van miből, és jónak érued, akkor igen.
2020. máj. 3. 12:43
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
*érzed
2020. máj. 3. 12:43
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Van munkád? Ki tudsz fizetni belőle egy albérleti szobát plusz a rezsidet és a megélhetésedet mellé? Ha nem, akkor van, aki átveszi az eltartásodat? Egyébként az antidepresszánsok nem hizlalnak, ellenben a skizofréniára adott gyógyszerek igen.
2020. máj. 3. 12:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy!

Én azt tanácsolom, hogy ha van hová menned, és tudsz találni valami munkát, akkor jól teszed, ha elmész tőlük, mert ez csak egyre elviselhetetlenebb lesz így neked.

Amúgy az nagyon becsülendő benned, hogy teszel magadért, ez már egy nagyon nagy dolog, s csak így tovább!

Sok sikert kívánok neked, remélem, hogy sikerül kimásznod ebből a lehetetlen helyzetből! :)

2020. máj. 3. 12:51
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Öszintén szólva nem értem, ha a gyógyszertöl híztál ennyit (amit azért igencsak kétségbevonok), akkor miért nem hagyod abba?

Ennyi idösen már régen nem lehet beléderöltetni!

Másrészt meg hová akarnál "menekülni"? Miböl akarnál megélni?

2020. máj. 3. 12:51
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Napi egy-két evéssel nem fogsz 35 kilót hízni semmi gyógyszerrel.
2020. máj. 3. 12:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta hogy gyógyszereket kell szedned, miért szeded? Az a baj hogy otthon egyszerűen el vagy nyomva és csak arra használnak hogy a stresszüket rajtad vezessék le. Az életedet teszik tönkre. Én a helyedben összekapnám magam, keresnék munkát ami elég arra hogy tudd fizetni a lakhatásodat meg ételre legyen pénzed és amint megvan az első fizud vagy egy második nem árt ha 2-3 hónapra összespórolsz addig meg kihúzod és lépj le otthonról. Ha leléptél otthonról akkor kezdj új életet, válts életmódot, foglalkozz magaddal stb...

Igaz hogy jelen helyzetben nehéz munkát találni de egyes munkahelyek kezdenek újraindulni így amint van lehetőséged lépj én azt mondom. Szerintem még azt is megpróbálhatod ha már nagyon nem bírod hogy olyanállást keress ahol biztosítanak szállást. Egy darabig ott elleszel közben tudsz is spórolni albérletre főleg kaucióra, most úgy is mennek le az árak, főleg olyanok amik üresek vagy nem tudnak kiadni.

2020. máj. 3. 12:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Anyám szeme láttára kell bevenni a gyógyszereket, nem kerülhetem el, különben megrángat. Múltkor már olyanokat ordított felém, hogy szétveri a pofámat, csak mert nem csicskultam be Neki. Kapok az államtól pénzt, mivel kezelés alatt állok hivatalosan is, csakhogy abból egy fillért nem látok. Valószínűleg felülök a vonatra, aztán ahol leszállíttatnak, (vagy ha kaparok össze párszáz forintot) ott leszállok, aztán elleszek. Inkább ez, mint hogy tovább hallgassam Őket.
2020. máj. 3. 13:03
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem depresszió ez... súlyosabb...
2020. máj. 3. 13:14
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg anyád a gondnokod, ha le vagy százalékolva. Ebben az esetben a rendőrök hazavisznek.
2020. máj. 3. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!