Összevesztem a szüleimmel a barátnőm miatt. Mit tegyek? (17 éves fiu vagyok)
Én azt nem értem a 27-es válaszban, hogy mit jelent az, hogy találkozzanak, de szigorú keretek között. Nem ölelhetik át egymást? Nem csókolózhatnak? Másfél méterről beszélgessenek, mint két szomszéd?
Mert úgy még rosszabb, mintha nem is találkoznának.
#18 és #21 a te hozzáállásodra írtam, amit írtam, te írtad, hogy a szerelemben mindent szabad. Oda is írtam, hogy utolsó, vagyis te voltál előttem, neked szólt.
Még csak 16 vagy, vigyázz magadra, sajnos túl sok ilyet láttam, aki 16 évesen azt hitte, őt semmi baj nem érheti.
A kérdező meg kérjen bocsánatot, a szülők nem szokták jól viselni a becsapást. De nem mindegy, honnan jött haza a testvére, nem minden ország veszélyesebb, mint Magyarország. Két hét szünet bőven elég, ha senki nem lesz beteg, kérd meg őket, hogy találkozhassatok. Elsőre egy szabad téri sétára kérj engedélyt. A napsütés öli a vírusokat, ott sokkal kisebb a veszély, hogy elkapod.
"Elsőre egy szabad téri sétára kérj engedélyt. A napsütés öli a vírusokat, ott sokkal kisebb a veszély, hogy elkapod." - izé, be is tenné a kiskaput, ha az embernek 17 éves korában egy sétára engedélyt kellene kérnie.
"és annyira haragszanak rám hogy nem akarnak többet elengedni a barátnőmhöz.. " - Kérdező, akkor fogod magad és elmész... egyáltalán 17 évesen hogy jut eszedbe engedélyt kérni ahhoz, hogy találkozz a barátnőddel??? (nyilván az ember szól hogy ide vagy oda megy, de hogy engedélyt kérjen...)
(55/F)
#38, én azért ezt a szintű függést messze nem nevezném normálisnak... az más kérdés, hogy Magyarországon _SAJNOS_ nem ritka.
Egyet kellene megértenetek, azt, hogy a szabadság nem sült galamb, hogy a szátokba repüljön, ahhoz bizony küzdelmes út vezet el, le kell meccselni dolgokat.
A Kérdezőnek most a párjával kapcsolatban éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!