Összevesztem a szüleimmel a barátnőm miatt. Mit tegyek? (17 éves fiu vagyok)
Túl dramatizalt szar ez az egész járvány influenzába eddig még mindig többen halnak meg évente mint ahány halál esett összesen van eddig a korona vírus bol csak az idős kronikus betegekre veszélyes de őket sima nátha is elviheti bármikor. Vagy akkoris meg haragudnak a szüleid ha influenza járványkor találkoztok?
Nem tétel ezzel semmi rosszat nekem így lett vége a másfél éves kapcsolatomnak ,mert 2 hónapig nem láttam a barátnőm mert a házból se mert ki jönni. Talakozatok nyuogdtan
nem azért de influenzára van oltás, tehát bevédheted magad és influenzánál sem mész át családtaghoz vagy bármilyen fertőző betegségnél.
Ráadásul az influenzával ellentétben ez tünetmentes, szóval a barátnő szülei szólhattak volna, hogy bocs kislányom de 2 hétig max skype/facebook/zoom stb. a fiúddal...
Én náthánál meg se pusziltam a sógorom óvodás gyerekét, alap hogy ha csak sejted a betegséget vagy esély van rá, hogy benned van valami akkor távolság tartás vírus ide vagy oda.
szépen bocsánatot kérsz és ha megkérnek valamire engedelmesen szót fogadsz, más szóval meghúzod magad és megvárod míg elül a vihar.
De tényleg ciki ha 2 hetet nem bírsz ki. Ennyi erővel a nyáron mit kezdtél volna magaddal, ha nincs a vírus? Ott is simán lehet 2 hét külön nyaralás.
Ne csináljátok már ezt emberek, szegény srác 17 éves kb ennyi idősen vszeg rohadtul bele bolondult a csajába és nem bírta ki nélküle. Ez teljesen normális én is ezt tettem volna a helyedben. Inkább a szüleidet nem értem úgy viselkednek mintha soha nem lettek volna kamaszok. Fel a fejjel testvérem majd csak feloldják a korlátozást v ha addig sem bírod ki szökj meg vhogy. Szerelemben mindent szabad!
16/F
Szerintem meg a 6alom hozzáállása a vérlázító. amivel a szülő-gyermek kapcsolatot előrébb valónak deklarálta a párkapcsolatnál.
Kérdező, szerintem vihar a biliben... ne csinálj semmi különöset, majd lenyugszanak az őseid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!