Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összevesztem a szüleimmel a...

MrGhostsX kérdése:

Összevesztem a szüleimmel a barátnőm miatt. Mit tegyek? (17 éves fiu vagyok)

Figyelt kérdés
Most hogy ez a karanténos időszak van elég keveset tudok találkozni a barátnőmmel és van egy testvére aki hazajött külföldről. Szóval igen..elhallgattam anyuék előtt ezt a kis bökkenőt és annyira haragszanak rám hogy nem akarnak többet elengedni a barátnőmhöz.. Kérlek segitsetek valahogy.. Akármit és akárkit meghallgatok a felnőttek közül, mert szerintem ők fogják igazán tudni hogy mire gondolnak a szüleim.

2020. ápr. 28. 13:34
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
nem szex nélkül nem birok ki két hetet hanem a barátnőm nélkül..szűz vagyok
2020. ápr. 28. 14:18
 12/48 anonim ***** válasza:
93%
Azért az enyhe túlzás, hogy egy életre eljátszottad a bizalmukat- előző válaszra reagálva.
2020. ápr. 28. 14:22
 13/48 anonim ***** válasza:
45%

Túl dramatizalt szar ez az egész járvány influenzába eddig még mindig többen halnak meg évente mint ahány halál esett összesen van eddig a korona vírus bol csak az idős kronikus betegekre veszélyes de őket sima nátha is elviheti bármikor. Vagy akkoris meg haragudnak a szüleid ha influenza járványkor találkoztok?

Nem tétel ezzel semmi rosszat nekem így lett vége a másfél éves kapcsolatomnak ,mert 2 hónapig nem láttam a barátnőm mert a házból se mert ki jönni. Talakozatok nyuogdtan

2020. ápr. 28. 14:29
 14/48 anonim ***** válasza:
52%

nem azért de influenzára van oltás, tehát bevédheted magad és influenzánál sem mész át családtaghoz vagy bármilyen fertőző betegségnél.

Ráadásul az influenzával ellentétben ez tünetmentes, szóval a barátnő szülei szólhattak volna, hogy bocs kislányom de 2 hétig max skype/facebook/zoom stb. a fiúddal...

Én náthánál meg se pusziltam a sógorom óvodás gyerekét, alap hogy ha csak sejted a betegséget vagy esély van rá, hogy benned van valami akkor távolság tartás vírus ide vagy oda.

2020. ápr. 28. 14:32
 15/48 A kérdező kommentje:
jó kérlek titeket hogy ne a virus téma legyen az alaphangja az egésznek..köszönöm az összes eddigi választ nektek és szivesen hallgatok meg még több gondolatot
2020. ápr. 28. 14:39
 16/48 anonim ***** válasza:
55%

szépen bocsánatot kérsz és ha megkérnek valamire engedelmesen szót fogadsz, más szóval meghúzod magad és megvárod míg elül a vihar.

De tényleg ciki ha 2 hetet nem bírsz ki. Ennyi erővel a nyáron mit kezdtél volna magaddal, ha nincs a vírus? Ott is simán lehet 2 hét külön nyaralás.

2020. ápr. 28. 14:41
 17/48 anonim ***** válasza:
50%
A haragjuk idővel el fog múlni. Viszont te meg addig imádkozhatsz, hogy a barátnőd tesója tényleg ne legyen beteg és te tényleg ne vidd haza a vírust, mert soha a büdös életben nem fogod megbocsájtani magadnak, ha valaki a családból miattad kerül kórházba.
2020. ápr. 28. 14:57
 18/48 anonim ***** válasza:
40%

Ne csináljátok már ezt emberek, szegény srác 17 éves kb ennyi idősen vszeg rohadtul bele bolondult a csajába és nem bírta ki nélküle. Ez teljesen normális én is ezt tettem volna a helyedben. Inkább a szüleidet nem értem úgy viselkednek mintha soha nem lettek volna kamaszok. Fel a fejjel testvérem majd csak feloldják a korlátozást v ha addig sem bírod ki szökj meg vhogy. Szerelemben mindent szabad!

16/F

2020. ápr. 28. 15:05
 19/48 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó, nem, a szerelemben sem szabad mindent. Akiknek ilyen a hozzáállásuk, azok kapják el a legrondább nemibetegségeket. És a szüleidnek sem kellene hazudni, azzal, hogy mindent szabad. Egy normális kamasz tudja, hogy mit és meddig szabad és ez nem jelenti azt, hogy nem szexelhet egyáltalán, vagy nem találkozhat a barátnőjével. Csak ésszel kellene csinálni!
2020. ápr. 28. 15:14
 20/48 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem meg a 6alom hozzáállása a vérlázító. amivel a szülő-gyermek kapcsolatot előrébb valónak deklarálta a párkapcsolatnál.

Kérdező, szerintem vihar a biliben... ne csinálj semmi különöset, majd lenyugszanak az őseid...

2020. ápr. 28. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!