Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összevesztem a szüleimmel a...

MrGhostsX kérdése:

Összevesztem a szüleimmel a barátnőm miatt. Mit tegyek? (17 éves fiu vagyok)

Figyelt kérdés
Most hogy ez a karanténos időszak van elég keveset tudok találkozni a barátnőmmel és van egy testvére aki hazajött külföldről. Szóval igen..elhallgattam anyuék előtt ezt a kis bökkenőt és annyira haragszanak rám hogy nem akarnak többet elengedni a barátnőmhöz.. Kérlek segitsetek valahogy.. Akármit és akárkit meghallgatok a felnőttek közül, mert szerintem ők fogják igazán tudni hogy mire gondolnak a szüleim.

2020. ápr. 28. 13:34
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
53%
#19: ember ő maga írta h szűz vszeg nem akart szerelni a bnőjével hanem csak látni, támogatni ebben a nehéz időszakban, szerintem semmi rosszat nem csinált, a szüleik reakciója viszont számomra érthetetlen én a kérdező helyében már megőrültem vna vszeg. #20: teljesen egyetértek. #18 vtam
2020. ápr. 28. 15:43
 22/48 anonim válasza:
43%
Sokat nézhetnek TVt a szüleid, nagyon ráparázhattak a virusra...részvétem.
2020. ápr. 28. 15:45
 23/48 anonim ***** válasza:
69%

Tök fölösleges bocsánatot kérned, mert ha veszélynek tetted ki őket, akkor ezzel azt nem lehet meg nem történtté tenni. Ha pedig csak elméleti az esély, akkor meg nincs miről beszélni.

Külföldről jött haza? Sokszor leírtam már, hogy nincs olyan, hogy Külföldország. Nem mindegy, hogy Lombardiából jött haza, vagy Nyugat-Szamoáról, ahol nincs is koronavírus-fertőzött. És az ország sem elég: hol élt, mit csinált, milyen életet élt.

Pl. egy magyar kamionos bejárja egész Európát, aztán hazamegy a családja mellé. Ahol adott esetben a feleség szintén megy dolgozni egy magyarországi munkahelyre. És nyilván ezt azért engedi az állam, mert kiderült, hogy nem jelent ez akkora kockázatot, hogy itt valamit tiltani kéne.

Az más kérdés, hogy fafejű szülőkkel nehéz dűlőre jutni.

Szóval én azt mondom: 14 nap karantén után engedik a veszélyes helyről jött embernek, hogy bárhová mehessen. Ha a tesója a hazaérkezése után 14 napon át nem mutat betegség-tünetet, akkor kijelenthető, hogy nem volt fertőzött, ergo a vele együtt lakók meglátogatása nem jelent többlet-kockázatot. Ezt próbáld valahogy a szüleiddel megértetni, hogy utána már mehess. Addig meg bírd ki, akármilyen nehéz.

De bocsánatot tök fölösleges kérni, mert ez nem olyan, hogy csúnyán szóltál anyukádhoz és ő megbántódott rajta. A megalázkodásnak meg laposkúszásnak semmi értelme, amiket itt írtak egyesek.

47F, kétgyerekes apa vagyok, ha ez számít.

2020. ápr. 28. 15:59
 24/48 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, volt kint ilyen tábla az ajtajukon:

[link]

Ha nem, akkor a világon semmi rosszat nem tettél.

2020. ápr. 28. 16:36
 25/48 anonim ***** válasza:
10%
Szerinted "kis" bökkenő? Fertőzőt területről jött legalább?
2020. ápr. 28. 16:51
 26/48 anonim ***** válasza:
44%
Ne izgasd magad. Egy jó punciért világok dőltek meg.
2020. ápr. 28. 17:00
 27/48 anonim válasza:
56%

Istenem ennyi hülyét...csak fogom a fejem mikor ezt a sok sületlenséget olvasom. Minden második komment a szexről, a többi meg a koronavírusról szól, szegény srác ebből a rengeteg mellébeszélésből nem sok ötletet hámozhat ki. Ez után a kis rövid bevezető után én is megosztom veled (kedves kérdező) a véleményemet (mert olyanom is van, nem csak a másik földbe döngöléséhez értek;))

Szóval én a helyedben mindenképp megpróbálnék velük őszintén, hatszemközt elbeszélgetni, szépen és udvariasan. Bocsánatot kérnék tőlük, majd pedig várnék egy kis ideig, mondjuk egy hétig (annyit csak ki lehet bírni) majd ismét leülnék velük, elmondanám milyen fontos a barátnőm. És aztán kitalálnék velük egy kompromisszumos egyezséget, melyben bent van az hogy találkozhatok a barátnőmmel, de szigorú keretek között stb.

Ez az én aprócska tippem, és bocs a kezdeti kiborulásom miatt, csak tényleg sajnálom hogy ezt az oldalt nem a segítség nyújtásra, hanem egymás megalázására használják az emberek (persze, tisztelet a kivételnek)

Kedves kérdező, remélem tudtam segíteni, ha további kérdéseid vannak írj bátran privátban ;)

Minden jót

2020. ápr. 28. 17:51
 28/48 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod utolsó, és minden kivételnek is.. Megpróbálom kihozni belőle a legjibbat
2020. ápr. 28. 17:57
 29/48 anonim ***** válasza:
36%
Kedves 27 es. Fogadok, te csaj vagy, és értékeled, hogy egy ilyen srác kicset ér.
2020. ápr. 28. 18:36
 30/48 anonim ***** válasza:
"kincset"
2020. ápr. 28. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!