Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen anyám? Mit tegyek?...

Miért ilyen anyám? Mit tegyek? Megőrülök!

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és lassan megőrülök anyámtól. A sztori dióhéjban annyi, hogy anya és apa 8 éves koromban elváltak, anya azóta újraházasodott, lett is egy húgom az új kapcsoatból. Húgom 3 éves, de lassan megőrülök, mert körülötte forog minden. Vagyis nem őt okolom, hanem inkább anyát... A húgomnak a legmárkásabb ruhákat veszi, pl. nike cipő, de kérdem én, minek egy 3 éves gyereknek tízezer forintos cipő, ha úgyis kinövi pár hónapon belül?? Emellett havi szinten elmegy kb. 20 ezer forint erre, mert neki nem elég a pepco, hanem hm meg ilyenekben vásárol... amihez persze nincs közöm, és anyagilag sem nékülözünk, de azért na... Én az elmaradt ballagásomra kértem volna egy tortát egy nagyon híres cukrászdából, de arra az volt a válasz, hogy mivel valószínűleg nem lesz ballagás, úgyse enné meg rajtam kívül senki, majd ő süt nekem tortát, tized annyi pénzből kijön... Ez így igazságos??
2020. ápr. 27. 10:00
 1/10 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy lépten nyomon menőzik a húgommal például instagramon, de komolyan napi szinten van egy kép róla. Jajj így séta úgy séta, rólam meg mintha megfeledkezett volna...
2020. ápr. 27. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Most ő a kicsi ő középpont, régen te voltál.. Ezt még kell érteni, hogy hol vásárol neki az ő dolga hogy hova mit rak fel szintén az ő dolga, a torta dolog még tényleg hülyeség én sem adnék ki annyi pénzt ha tudom utána ki fogom dobni, ettől el tekintve nem hiszem hogy annyira kivetwlezne, láttam én már olyat hogy a nagyobb irigy volt a kissé re és szóva is tette ezt hogy miért mindig a kicsi rol rák fel képet netre de ha még róla rakott fel akkor még az volt a baj, mert hát jajj miért ilyen képet rakott ki, hogy néz már ki ezen a képen, miért kell ezt mutogatni miért nem kérdezte meg hogy jön ő ehez, majd el múlik neked is ha kicsit idősebb leszel...
2020. ápr. 27. 10:10
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Bocsánat a hibákért.
2020. ápr. 27. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
Ha lenne saját életed, nem a tesódon meg a szüleiden rágódnál, hanem a magadén.
2020. ápr. 27. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Ne féltékenykedj már egy hároméves gyerekre. Anyád ott vásárol a saját gyerekének, ahol akar. Főleg, hogy még anyagilag sem probléma. Én se szeretek még csak be se menni a pepcóba. "hm meg ilyenekben" hát ne haragudj, de a H&M nem egy akkora luxusmárka, vagy lehet, hogy a te világodban igen, de háromévesekben pont tök jó alapdarabokat lehet ott kapni normális áron.

A ruházkodást ne hasonlítgasd a tortához, ennek semmi értelme. Mondd meg anyukádnak, hogy ha vége a járványnak, szeretnél egy összejövetelt az elmaradt ballagás pótlására, és akkorra kéred a tortát. Nem tudom, mi olyan nehéz ebben.

2020. ápr. 27. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne féltékenykedj a kicsire mondjuk. A cipő pont az amin az ő korában nem szabad spórolni, mert egy életre hazavághatják a lábát. Még olvasni is fáj hogy sajnálod a gyerektől a pénzt-amire rá se szorulsz, de a torta, a hú-de híres cukrászdából, a nem létező ballagásra, az kéne...
2020. ápr. 27. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
A húgodra költött pénz számolgatása helyett egyszer számold már ki te mennyibe vagy havonta nettel-mindennel együtt.
2020. ápr. 27. 12:39
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
van itt baj a válaszolók agyában, de úgy rendesen, úgy látom xD
2020. ápr. 27. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért is? Mert nem szidják az anyát hogy inkább a kis tizennyolc évesnek venné meg a hülye tortát a nem létező alkalomra, minta cipőt a kicsinek?
2020. ápr. 27. 12:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
mert egy 3 eves takonynak méregdrága ruha kell?😂 szerintem ha a fiatalabb gyerekre kibaznak sok pénzt akkor egy retkes tortát igazán kifizethetne, aztan majd csodalkoznak az ilyen szülők amikor az idősek otthonában lesznek egyedul
2020. ápr. 27. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!