Szüleim állandóan a nyakamon lógnak? Hogyan rázzam le őket?
Néhány válaszra reagálva: Ha a gyerekem házának a felét vagy akár az egészet is én fizettem, akkor sem érzem feljogosítva magam arra, hogy a nyakára járjak hívatlanul, azért vettem Neki a házat. Ha valamit adok, önzetlenül adom, nem azért, hogy később visszaéljek vele. Bocs az OFFért.
Kérdező, ismételni tudnám, amit már néhányan leírtak előttem, olyan típusú embereknek tűnnek, akik nem értenek nem hogy a szép szóból, de a csúnyából se. Én a helyedben minden további nélkül zárat cserélnék. Ha kérdezik miért, megmondod, hogy te már jelezted nekik, hogy nincs rendben amit csinálnak, de nem sikerült megérteniük, innentől fogva akkor mennék be hozzád, amikor te beengeded őket. Ha megsértődnek, így jártak. Nagyszüleim voltak ilyenek egyébként, csak nekik a bejárati ajtóhoz is volt kulcsuk. Anyám már akárhányszor hallott egy autót közeledni (falun laktunk, annyira nem volt sok) rohant az ablakhoz, hogy ugye nem a mamáék jöttek már megint. Ő soha nem szólt nekik. Soha nem tudta magát otthon érezni a saját házában. És én sem egyébként, de én már elköltöztem, szóval az már mindegy. Anyám helyzete változatlan. Tedd helyre őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!