Miért csinálja ezt az anyám?
Bár màr felnőtt vagyok, de azért előfordul, hogy kikérném valamiben a tanácsát, vagy csak simán szeretnék vele beszélni valamiről. Kíváncsi lennék ő mit gondol az adott helyzetről, esetleg tud-e valamit mondani, érdekelne más szemszögből is egy megoldás. Egyszerűen nem érdekli úgy érzem. Akárhányszor megyek hozzá lerázza magáról a témát, nem is nagyon figyel oda. Mindig az a válasza, hogy nem tud hozzászólni, az én döntésem. Annyira idegesítő, hogy nem tud anyaként egyetlen egy szót se mondani. Szerintem akárhány éves is az ember gyereke, ha hozzáfordul neki akkor is kellene valamit tanácsolni, vagy csak meghallgatni. A más nem, akkor elmondani a saját véleményét az adott dologról. De ő semmit nem tesz. Nem vàrom értelemszerűen, hogy helyettem döntsön, de felnőttként is jól esne hozzá fordulni egy-egy komolyabb döntés előtt. A falra tudok mászni, mikor az az egyetlen, amit mond, hogy az én döntésem. Tudom, de attól még érdekelne az ő tapasztalata esetleg vagy akàrmi. Szerintetek miért csinálja ezt? Úgy érzem nem érdekli mi van velem és nagy ívben sz..rik rám meg az életemre. Már nem először csinálja ezt, én meg hülye vagyok mert mindig megfogadom többet nem megyek hozzá, aztán persze mindig megbeszélnék vele ezt azt, de olyan mintha ellökne szándékosan magàtól. Mintha nem érdekelné.
28/ nő
Szia!
Anyukádhoz nem sok tanácsot tudok adni, mert én sem értem.
Ami kicsit javíthatna a helyzeteden tanács ügyben...
Ha van az ismeretségi körödben olyan ember, akire fel tudsz nézni és jó viszonyba vagy vele..
Szerintem nyugodtan kikérheted más tanácsát is,ha nem is fogadod meg, de lehet hogy segít más szemszögből is látni a problémádat.
Azt elfelejtettem, hogy esetleg szerencsés, ha idősebb személy..
Nem mindig ad jobb tanácsot egy idősebb ember, de a kor miatt jelentős élettapasztalata lehet és sokszor ez is fontos.
"Egyszerűen nem érdekli, úgy érzem."
Nem véletlen, hogy úgy érzed. Nem érdekeld anyádat, szrik rád. Te meg ne erőltesd tovább, ami nem megy, próbálj leakadni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!