Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet ezt kezelni? Ki...

Hogyan lehet ezt kezelni? Ki lehet egyáltalán zárni a szülőket vêgleg az életedből?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon úgy tűnik,hogy a kapcsolatom (és ezáltal az egész kis családom) a szüleimmel a végét járja.

Másfél hónappal ezelőtt azt mondtam,hogy végeztem velük és nem kérek a további zaklatásaikból.

Azóta nem kerestük egymást.

Én 26 vagyok,párom 30 és van egy 3 hós kisfiúnk,aki ráadásul az egyetlen unokájuk.

Nem tudom hogy lesz,főleg a nagy családi összejövetelek,ahova régen mindannyian együtt mentünk.

Mi a véleményetek arról,amikor egy gyerek a szülőtől kerül ennyire messzire érzelmileg?

Hogyan lehet azzal megbirkózni,hogy a gyereketek elveszíti az egyik ágról a nagyszüleit (ami persze a gyermeknek a legrosszabb,de sajnos az Ő érdekében történik a kapcsolat megszakítása is)?

2020. ápr. 23. 23:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Huh. En mar reg elkuldtem volna oket a busba, mar bocsanat. Kozel sem voltak olyan elmenyeim, mint neked. Nincsenek egyutt a szuleim, ok kulon-kulon voltak hulyek, apam vitte a palmat. 14 eves koromig nem foglalkozott velem, utana kezdtuk el felepiteni a semmit. Evekig buntudatom volt, hogy idegenkent tekintek ra, mikozben az apam es szeretnem kene, foleg, hogy probalja helyrehozni a hibait. A nagy budos azt. Szimpla anyagi erdeke szarmazott belolem, mindenfele tamogatast igenyelt utanam, a szemembe hazudott, kijatszotta meg a torvenyt is. Egyszer nem kapott meg egy papirt, es teljesen kifordult magabol. Akkor elgyaszoltam, nehez volt lelkileg, finoman mondtam, hogy nincs mirol beszelnunk. 2 ev utan most ismet felkeresett, hasonlo uruggyel. Nem ertett a szep szobol, es en ugy kiadtam magambol minden eddigi serelmet, hogy csak csengett. Megmondom oszinten, kicsit eros volt es meg is bantam egy ket megfogalmazast, baromi rosszul eshetett neki, de annyira jol esett. Vegre nem engem emesztenek ezek a gondolatok, hanem tudja most mar o is, hogy milyen serelmeket okozott.

Szoval csak elorebb leszel, ha kizarod oket az eletedbol. Ha nem tudnak hozza pozitivat tenni, es ezt pedig te is erzed, akkor csak magadnak artasz tovabbra is.

2020. ápr. 26. 00:06
 12/12 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó és már a terhességem alatt megfogadtam ezt: mérgező,negatív személyek nem maradhatnak a családom életében.Már nem csak magamért felelek.

De most teljesen összeomlottam,hogy ott van a testvérem...akinek sajnos még pár éve van ott és biztos vagyok benne,hogy telebeszélik a fejét minden hülyeségel,hogy engem állítsanak be rossznak...talán még el is tiltják tőlem

2020. ápr. 26. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!