Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mennyi pénzt adtok havonta...

Ti mennyi pénzt adtok havonta a gyereknek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az érdekelné engem, hogy beleszámítva mindent, mennyi pénzt adtok a gyerekeknek. Fiuknál játékokra a gépen, lányoknál műköröm, ilyen csajos-fius dolgok, ruhák stb.. Nem csak ezekre gondolok, hanem meg arra is, hogy napipénz meg bérlet/bérletek, plusz a " sajat szórakozására" pl: mozi.

Leginkább a középiskolás gyerekekre lennék kíváncsi, hogy ők mennyit kapnak.

2020. ápr. 23. 04:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
18%

Ha nevelőszülő vagy, akkor nem kell neki adnod.

Adjon a rendes szülője.

Itt olvastam: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2020. ápr. 23. 10:24
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
én a gyerek szemszögéből tudok nyilatkozni. rendszeresen sose kaptam pénzt. szülinapra, karácsonyra kaptam nagyobb összeget, azt osztottam be, illetve ha kellett pénz valamire (buli, ruha, fagyi stb) akkor kértem. de nyilván ezeket a szüleim mind megvették nekem ha együtt voltunk vásárolni, fagyizóban stb
2020. ápr. 23. 10:27
 23/31 anonim ***** válasza:
64%

En most nagyon le leszek pontozva de azért leírom.

Cipő azt havonta vagy 3 havonta kapok és minimum 15e Ft-os

Ruha:Mi úgy szoktuk hogy 3 havonta 1x elmegyünk egy hatalmas ruhavásárlásra ott kb százezertől olyan 150ezer-ig szoktunk vásárolni.

Külön szórakozás:ha a barátnőmmel el akarunk menni mozizni mekizni akkor ott tízezer Ft-ot kapok

Amikor még volt suli akkor napi 500 Ft-ot kaptam hogy vegyek magamnak kaját és pénzeken kaptam kétezret hogy vásároljam el a sarki boltba mert rendszeresen jártunk oda a barátnőmmel.

Bérlet nem kell mert apám visz mindenhova vagy sétálok.

Zsebpénz régebben kaptam kettőezret de az semmire se volt elég így azt nem kértem meg apám is mondta hogy inkább tőle kérjek

Az ilyen sulis kiadások egy év alatt kb 200ezer és 250ezer körül lehetnek

Azt nem tudom hogy a telefonszámlát is bele kellene számítani vagy nem de azért leírom

Telefonszámla:20ezer/hónap

2020. ápr. 23. 11:59
 24/31 anonim ***** válasza:
96%
#23 engem csak az érdekel, hogy mit csinálsz azzal a sok ruhával
2020. ápr. 23. 12:03
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolag banom mint a fene, de mi ezt adtuk a "lanynak":(még tavaly is)

Barmi ruhat kert megkapta kezdve a 15.000 ftos sportcipotol vagy 6000 ftos polona at a 30.000 ftos kabatig. Csak hat nyilvan nem kell minden honapban mindenbol ujra venni, de azert eoeg sok elment ruhara.

Gondolom az etkezest nem akarod beszamitani (de a menza olyan heti 4000 ft is be lett fizetve) itthon is a kedvencei oettek megveve (akar draga akar olcso volt).

Havi berlet timegkozlekedesre diakoknak Bp-en 4500 ft. Utazas hetvegente a masik szulohoz (havi 1500 ft korul).

Zsebpenz havi 7500, de ezen felul ha kert, hogy az osztalytarsakkal menne moziba es juj adjak mar, akkor kapott.

Es ugye ha egyutt mentunk gyorsetterembe, moziba, szinhazba azt mindig en fizettem. Az is kb. havi 10.000 ft volt.

Tehat adni adtunk 7500 zsebpenzt, azon felul berletre/ruhara/kozmetikusra es szorakozasra es ha kert valami extrat. Szulinapra/karacsonyra meg vagy nagyerteku ajandekot kapott vagy sok penzt pl 25.000et. Ja es a telefon es telefonelofizetes, ami havi szinten 6000 volt korpatlan nettel.

De ennyit sose adj egy kamasznak, mert csak elkapatod vele ...

2020. ápr. 23. 12:36
 26/31 anonim ***** válasza:
79%
A 23-as olyan igazi újgazdag NER-es családból származhat. :D
2020. ápr. 23. 16:21
 27/31 anonim ***** válasza:
75%

#23: Engem csak az érdekel, mi a fenét csinálsz, hogy havi 20 ezer a telefonszámlád?

Nálunk hármunknak 15 körül, úgy, hogy ebben három mobilnet is benne van.

Ha van benne egy Avast előfizetés, vagy a lányomnak extra mobilnet, akkor is max 20 ezer.

2020. ápr. 23. 17:02
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Gimi alatt fokozatosan emelkedett a zsebpénzem talán havi 5 ezerrel kezdtem, aztán lett belőle 10, aztán valamikor tizenegyedik környékén feltornásztam húszezerre, ez maradt gimi végéig. Bérletet nem ebből vettem, meg ruhát se ha tényleg kellett, de a büfé, mozi, kávézó, bulizás, nem létszükséglet ruha, smink, koncert, ilyesmi ebből ment.
2020. ápr. 23. 22:50
 29/31 anonim ***** válasza:
Én nem kaptam zsebpénzt konkrétan,de ha kellett valami mindig megkaptam,sőt...ha kellett egy farmer nadrág ami 50 ezer volt,plusz egy felső hozzá mrgkaptam siman,en nem panaszkodom!! De konkrét zsebpénzt azt nem kaptam! 😊
2020. ápr. 25. 01:07
 30/31 anonim ***** válasza:
48%

A 23-as vagyok!

Hogy mit kezdek ennyi ruhával?Hordom őket és ha megunom vagy elhasználódik akkor kukászsákba hajtogatom es oda adom apámnak hogy adja oda a kollégáinak és azok vigyék haza a gyerekeiknek.

Mit csinálok hogy 20ezer a telefonszámlám?Telefonálgatok mindenkivel és minden extrát rárakatott hogy ki elvezhessem a telefont amíg nem romlik el ez a telefon.Ja és amúgy nem csak az ölünkbe hullik a pénz hanem keményen dolgozott apám családja hogy apámat is el tudják tartani és apám is keményen dolgozik.

2020. ápr. 27. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!