Ahol a szülők az utolsó forintokat alkoholra / cigire költötték étel helyett ti jóba maradtatok a szülőkkel?
Nekem még sajnos az ilyen szüleimmel kell élnem, de soha nem fogom ezt megbocsátani, ahogy azt sem amit velem tettek/tesznek. Vertek, sose lehetett véleményem, nem dicsértek meg, sose kértek bocsánatot, folyton hazudtak. A félre tett pénzem kérték mindig kölcsön, mert hónap felére már nincs pénz, de abból is cigit meg kv-t vagy kólát vesznek. A legújabb telefonra, apa hülye hóbortjaira és anya új ruháira van pénz és a drága bőrüléses kocsira amibe egy halom pénz bele lett ölve, új felnik, alkatrész csere...stb. De sose tudtam sportolni, vagy külön órákra járni, a biciklimet amit vettem a saját pénzemből, azt is anyám elkezdte használni önkényesen, pedig mondtam, hogy nem akarom, hogy használja,és már eléggé megviselt állapotban van. A kocsiban és a lakásban cigiznek, pedig én nem bírom a füstöt, a tüdőm olyan lehet, mint aki évek óta dohányzik.
A legrosszabb, hogy bűntudatom van mert utálom a szüleimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!