Mit gondolnátok, ha a gyereketek ezt csinálná veletek?
Elvált szülőként egyedül neveltem a gyermekem 18 éves koráig. Hétvégente látogatta a másik szülőt. Aztán egyszercsak egy apróbb veszekedés miatt közölte, amint a másik szülőnek kész lesz az új háza (nagy kerttel, állatokkal) ő odaköltözik. Azt ígérte utána majd engem látogat hétvégente.
Azóta felém se néz, talán havonta egyszer hajlandó eljönni hozzám. Eltitkol dolgokat, amik ha kiderülnek szomorú fejecskéket küld cseten, és azt mondja azért titkolta, mert félt megbántani.
Most a járvány óta videocsetelünk, naponta egyszer 10-15 percet fix időben. De ez alól is kibújik, amikor csak lehet. Vagy nem is elérhető vagy néha szól, hogy bocs az állatokat gondozta (deitt is volt olyan, hogy állítólag szalmát hordtak sötétedés után, az fb szerint azonban szülinapi tortát faltoztak este.)
Én úgy érzem becsülettel felneveltem, nem értem mi az oka ennek. Ti mit gondolnátok?
Aprobb veszekedes: kértem a disznóól szintű szobáját, miután már büdösödött takarítsa ki (előtte 4 hónapig egyszer se takarította) Ezen megsértődött.
A felnőttség ok. Rátelepedve nem voltam. Csak furcsállom a másik szülőhöz minden hétvégén tudott menni, hozzám meg havi egyszer (se tudna, ha nem kérném). Itt is eléggé szabadon volt. Igaz én szegény vagyok, másik szülő milliomos. (Ott étterem, wellnes, luxus ruházat, tengeri utak havi szinten voltak a járvány előttig. Itt pizzarendelés és KFC, kirándulás. De akkor ezek szerint csak nekem vannak rossz érzéseim.)
Köszi megpróbálom akkor hagyni, keressen ha akar majd ő.
"#14 Téged biztosan nagyon normálisan nevelhettek ha ilyen véleménnyel vagy megáldva!"
Igen, engem úgy neveltek, hogy aki jó hozzám, ahhoz én is jó vagyok. :) Ergó, ha szeretem az apám, vagy az anyám, nem lépek le 18 évesen egy vita után otthonról, és főleg nem a pénzért. De úgy látszik nálad is ez a módi akkor, hogy menjünk a pénz után, azok meg akiket szeretünk le vannak xarva. ;)
14-es en az apuka vagyok, es lanyom van. A lanyomnak, amit tudtam maximalisan megadtam, ahova csak akart elmehetett. Persze, amit tudtam kifizettem én is. Csak hát volt amit nem tudtam. Ez van sajnos. És apaként úgy gondolom eléggé el is kényeztettem, még ha igen rá mertem szólni, hogy a szobájat kitakaríthatná (lakást amúgy én takarítottam).
Volt ismerős, aki azon a véleményen van épp ideje, hogy egy lánnyal az anyja is foglalkozzon, amiben szint3n lehet igazság csak ettől még fájhat, ha most szinte nulla lett a kapcsolatunk, miközben 4 éves korától én gondoskodtam róla, én tanultam vele, én töltöttem vele a hétköznapokat stb.
14-es és ha nem válunk el és az anyja vagy én rászólunk, ne büdösödjön egy lány szobája 4 hónapja, akkor a lány hova költözik? Nagymamához? Szállodába? Vagy ott kitakarítja a szobáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!