Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nővéremnek minden babacuccot...

Nővéremnek minden babacuccot megvettek újonnan, majd nagy kegyesen felajánlják hogy féláron megvehetem?

Figyelt kérdés

Nagyon haragszok rájuk, a szüleimre. Nővéremnek a babakocsitól kezdve mindent megvettek. Most 2 évvel később az én babámnak meg nem vesznek semmit, hanem folyamatosan felhív Anyám hogy meg tudjuk venni féláron a nővérem babakocsiját, meg minden szirszrját. Amikor visszautasítom, akkor meg azzal jönnek hogy aki anyagi gondokkal küzd az ne válogasson, milyen jó ez a fél ár! Engem állítanak be telhetetlennek, aki nem fogadja el a kedves nővére segítségét!

Én vagyok a hülye hogyha a szüleink ingyen adták neki, akkor az lenne a minimum hogy nekem is ingyen adja oda? Azt nem is említem, hogy szerintem másoknál a kisebb testvér babája is kap cuccokat a nagyszülőktől ingyen. Nem csak árkedvezményt a használtra.

2020. ápr. 10. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

szépen mutasd meg anyádnak a válaszokat, hogy innen üzenem nekik:

Kivételező dögök az első unokának mindent megvesztek aztán a második gyereketek meg fizessen érte? Felszínes , undorító szülők vagytok, első ingyen kapja második meg fizessen?! Szégyelljétek magatokat.

Amúgy kérdező igazad van, egyelőre hanyagold a kedves famíliát,de előtte fejtsd ki miért teszed ezt.

2020. ápr. 10. 17:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem borzalmasan rosszul esne. Biztos, hogy nem venném meg, inkább vennék újonnan mindent, vagy használtan mástól. Még a végén megvetetik veletek, aztán kitalálják, hogy akarnak még egy gyereket, és akkor meg majd ingyen visszakérnek mindent.

Amúgy ezt mondtad anyukádnak? És ha igen, mit mondott rá?

2020. ápr. 10. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Na szóval most te vagy a telhetetlen, mert nem a 100000 Ft-os babakocsit veszed meg a nővéredtől, hanem egy másikat 50000-ért. Én tudod mit csinálnék a helyedben? Adnám alájuk rendesen a lovat. Meg venném azt, amelyik nekem tetszik aztán azt mondanám, hogy 150 000 Ft volt. Hadd gondolkodjanak, hogy miből telik rá.
2020. ápr. 10. 19:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon gáz

Én megmondanám hogy kenjèk a hajukra az ajándékokat,fèláron

2020. ápr. 10. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
En saját penzembol vettem meg mindent a gyerekemnek. Két év múlva a testveremeknek is lányuk született. Mivel nem akartam több gyereket, mindent odaadtam a testveremeknek ingyen. Pedig eladhattam volna jó pénzéért a dolgokat. De eszembe sem jutott. Sőt, ha terveztem volna több gyereket, akkor is odaadtam volna nekik, csak kértem volna hogy vigyázzanak ra jobban. Megértem a kérdezőt. Nem kéne semmi féláron tőlük.
2020. ápr. 10. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!