Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet egy sértődékeny...

Hogy lehet egy sértődékeny irányítási mániás anyával düllőre jutni?

Figyelt kérdés
Sajnos egymás mellett lakunk, mindent lát, mindenbe beleköt. Beleszól a gyermeknevelésbe,veszekszik, azt mondja, hogy várom, hogy meghaljon, ami nem igaz. Életem folyamán már sokszor olyan szinten veszekedett velem, hogy sokszor elgondolkodtam az öngyilkosságon. Terhesen is megrígatott többször is. Nem lehet vele leülni beszélni, ha kritikát kap még jobban veszekszik és megsértődik. Ő viszont engem olyan szinten tud kritizálni, hogy a lelkem beleremeg. Gondolkodtam már azon is, hogy depressziós, vagy valami más pszihés betegsége van. Vagy a nők normális, hogy ötvenen túl így tönkretegyék a lányuk, menyük életét? Mit tehetek ez ellen amíg nem birunk elköltözni? Ilyenkor hetekre behúzódok a házba, hogy ne találkozzak vele, mert úgy érzem, hogy ha még egy bántó szót szól én tényleg végleg összeroppanok idegileg.
2020. ápr. 9. 09:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nemcsak nálatok, Magyarországon is ugyanez megy. 54%-os az egészségkárosodásom, 27.075 forintot kapok havonta. Miközben ledolgoztam 30 évet.

Kérdésedre válaszolva: nem, nem normális, mert nem jellemző, hogy 50 felett minden nő kicsinálja a lányát. Ő ilyen típus, nem fog megváltozni. Szerintem is depressziós, és ahelyett, hogy próbálna változtatni, így oldja meg: támad lelkileg. Nem tudsz tenni semmit, míg el nem költöztök.

2020. ápr. 9. 12:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Eléri amit akar,sikeresen irányít téged. Nem elbújni kellene hetekig előle,hanem igenis kiállni magadért,hadd sértődjön csak meg ,nem szabad vele foglalkozni.

Anyósommal ezt végigcsináltam,az egyik vérnyomáscsökkentőmet neki köszönhetem.

Ma már,ha valamibe beleszól,meghallgatom és csinálom,ahogy én akarom.

2020. ápr. 24. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!