Apukák akik nem tartják a gyerekükkel kapcsolatot! Fel tudtátok ezt dolgozni vagy közben azért rossz érzés?
Kifogás!
Van egy jó férfi barátom, az ő ex felesége is egy harpia, az apuka mégis küzdött eleget a gyerekert! Most 14 éves lesz és hozzá is költözik.
Akik meg úgy döntöttek, mint pl lányom apja, hogy nem érdekli a gyereke az meg már hiába bánja (sztm nem is érez és hozzáteszem ő volt jobban a gyerekválalásnak a híve).
Nem igaz, hogy egyesek ezt mennyire nem értik. Én anya vagyok, de sok nőt szó szerint szégyellek. Volt, aki állandóan rendőröket küldött az apára. Nem adta át a gyerekeket a láthatási idő alatt. Jelzem az anya volt aberrált, nem az apa. Az apa csak látni akarya a gyerekét.
Viszont ép elméjű ember nem teszi ki a gyerekét rendőrségnek, cirkusznak és sorolhatnám. Ha szerintetek az ilyen ember visszavonulása feladás, akkor gond van az ítélőképességetekkel.
A harcnak a gyerek issza meg a levét.
Én inkább az anyákról hallottam ezt. Mondom nekem nőként és anyaként forog ezektől a retkektől a gyomrom. Valamikor nővér voltam, ha tudnátok hogy a gyerekpszichiátrián ezek miatt szenvednek szerencsétlen gyerekek.
Ezzel nem azokat az apákat akarom felmenteni akik emberileg nullák, de nem mindig ők a hibásak.
Erről beszéltem.... 0%...egy nő nem lehet rossz, csak a férfi...
Nyugodtan pontozzatok le, nem azt mondom hogy minden esetben az anya a "hibás", mert nem, de van olyan hogy ő az. Ugyanúgy az apukákra is igaz.
Szerintem ezt a kérdést nem mi fogjuk megoldani..
Mindkét oldalra van példa!
Igen is van, aki mindent megtenne a gyerekéjért és van, aki nem törődöm.
Van apa és anya is ilyen.
Van, aki szeretné, de a volt feleség olyan szinten tilt, ellene hangol, hogy egy idő után bele törődik az apa, mert bele betegszik.. de a szívében mindig ott a gyerek és reménykedik, hogy majd felnőtt korában megkeresi. (ismerek ilyet), de sajnos náluk olyan nagy lett a szakadék, hogy szinte idegenek lettek, és egy idő után már csak udvariaskodás volt...
Olyat is ismerek, aki nem tiltotta el a gyerekét az apától és agyerek várta az apját, de az anya hívogatására évente 2-3 alkalommal jelent meg nagy nehezen.
Ezek a dolgok személyiség függőek.
Azért van olyan is, akik válás után normálisan meg tudják ezt beszélni, oldani. Bár ebből lenne a lehető legtöbb.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!