Hogyan törjek ki ebből?

Figyelt kérdés

Gyötrelmes és borzalmas gyerekkorom volt. Kilátástalan helyzetben éltünk, éheztünk és apám iszákos agresszívitása miatt folyton bújkálnunk kellett. Teljesen sivár, érzelmektől mentes életet éltünk egy szobában... Beszélgetni nem lehetett mert apám egyből üvöltött és lelki terrorban tartott minket. Csak a tv szólhatott. Mi nem. Soha semmink sem volt. Semmi sem sikerült. Így éltünk...

Felnőttem de minden igyekezetem ellenére teljes csőd az életem. Nekem sem sikerül semmi, hiába próbálok egy dolgot többféleképpen megközelíteni. Párkapcsolatom sohasem volt, sohasem jött össze. Esélyt sem adott soha egy nő sem hiába próbálkoztam. Nem tudok semmit sem felmutatni, nem haladok az életben. Ugyanolyan sivár, magányos az életem mint akkor. És bárhogy próbálok tenni ellene soha nem sikerül. Nagyon félek hogy így kell leélni az életem. Nem tudok kiszakadni ebből a gyerekkorom óta tartó balszerencsés sorából.

Mitévő legyek? Hogy lehet ilyen helyzetben győzni?

Tényleg nagyon elkeseredett vagyok hogy a régi folytonos rosszt nem tudom megtörni és jó dolgokat teremteni

2020. ápr. 4. 16:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy haverod, ugorj át hozzá. És ott kérdezd meg, kenhetsz-e egy zsíros kenyeret.
2020. ápr. 4. 18:39
 12/22 A kérdező kommentje:
Kiürült a gázpalack is. Van természetesen a fagyasztóban főznivaló de ha nem tudom megfőzni emiatt akkor ott vagyok ahol a párt szakad. Konzervet nem igazán szoktam venni. Nem készültem idáig ilyesmire. Első esetem ahogy fentebb írtam, egyedüllétem óta. Kölcsönkérni? Ahhoz nincs lelkierőm
2020. ápr. 4. 18:41
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Tehát lenne megoldás, csak nem akarod eléggé. Értem, akkor nem tudok segíteni
2020. ápr. 4. 18:43
 14/22 A kérdező kommentje:
Most őszintén? Ki az aki simán meg tudja tenni hogy pénzt kunyerál valakitől?
2020. ápr. 4. 18:45
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, gázpalack-kiürüléssel együtt ez már nekem nem igazán hihető. Felolvaszthatnál a csapból vett meleg vízben egy mirelit borsót vagy babot, de gondolom, akkor elromlana a villanybojler...
2020. ápr. 4. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Rengetegen nőknek fel alkoholista szülő mellett és viszik valamire, lesznek normálisak. Nem jó dolog mindenért mást felelőssé tenni.
2020. ápr. 4. 18:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a szomszédot megkérni, hogy hadd dobjad már bele a mikrójába azt az adag kaját, amit épp kivettél a fagyasztóból, mert elfogyott a gázod, szintén nem opció. Szóval van mit enned, megoldható is lenne, de te úgy döntöttél, nem oldod meg.
2020. ápr. 4. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:
26%

A kölcsönkérés NEM szégyen. Tulajdonképpen az a hitel is. Az a szégsen, ha az ember nem fizeti vissza, amint tudja.

Fent van online Susanne Forward, Mérgező szülők és Byron Katie, Négy kérdés című könyve. Nekem is mérgező szüleim vannak, nekem ezek segítettek.

Engem azzal lehet kihozni a sodromból, ha állatokat bántanak, vagy ha az ember leírja, hogy ma még nem evett, mert nincs. Ez a kettő. Szétfacsarodik a szívem. De ezekkel nagyon. Hol élsz? Küldök postán konzerveket.

2020. ápr. 4. 18:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen ezen énis elgondolkoztam, hogy lenne megoldás de te nem akarod megoldani. Akkor mégis hogy akarsz változtatni az életeden?

Ha többet elmondanál magadról, a körülményeidről, lehet kiderülne hogy ott van előtted egy csomó lehetőség, amik mellett te simán elmész. Magadnak kell helyrehozni az életed, nem másoknak. Tanácsot kérhetsz másoktól, de tenni neked kell.

2020. ápr. 4. 19:00
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Asszem, az a gondod, hogy ha a megoldás azt kívánja, hogy kommunikálj másokkal, akkor te inkább nem oldod meg a problémát. Jól látom?
2020. ápr. 4. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!