Szerintetek is igazságtalan volt ez? Miért lett ezért ennyire dühös apu?
Nem volt igazságtalan ugyanígy reagáltam volna!
Az unokatesód elért valamit amit ő egyszerűen lehúzott. Ez mellett nem csak az unokatesód de a szüleit is minősítette undorító módon.
Az öcség konkrétan semmibe vette az unokatestvéretek képességeit.
Jó sulikba való bejutáshoz gyakran a kiváló tanulmányi eredmény se elég.
Nem rossz vicc volt, szimpla parasztság.
"Jó sulikba való bejutáshoz gyakran a kiváló tanulmányi eredmény se elég."
lehet, hogy pont ezért mondta :D
Húgomnak esszét kellett volna írnia a terveiről, hogyan tudná a társadalmat jobbá tenni, stb stb... (4 éve volt, nem emlékszem tisztán)
De tojt rá, és hiába a felső-középosztály, hiába a 4,9-es átlag, várólistára került, végül szakközépbe...
Igaza volt apukádnak.az öcséd most nagyon rosszindulatúan és bunkón viselkedett.
Én nem lepődnék meg, ha haragudna rátok, vagy elmondaná a szüleinek.
Uhh... Bizonyára ti, random emberek, akiknek -1 rálátásuk van a dologra jobban tudjátok, hogy bunkóság volt-e vagy sem.
Nem, ez nem olyan egyszerű, mint ahogy itt 10-ből 11-en írják azt. Ha ennyire egyszerű lenne, akkor engem Ti mind egy velejéig rossz, átkozott, nyomorult embernek tartanátok hasonló helyzetben...
Ez nagyban függ attól, hogy milyen viszonya van az öcsédnek a kereszttesótokkal. Ha amúgy is ilyen poénos/feketehumoros/sértegető-csipkelődő humorral szoktak szórakozni, akkor én azt hiszem nem történt semmi büntetendő. Max akkor gáz ez, ha az öcséd ilyen, de a kereszttesód nem ilyen és az öcséd ezt nem tudta felmérni. Na, az úgy csúnya tud lenni. Ezért kétélű penge, ha ilyen az ember.
Szerintem meg nálad jobban semelyikünk sem fogja tudni eldönteni, hogy igazságtalan volt-e a leszidás, vagy sem. Te voltál ott elvégre, nem mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!