Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves fiam, az apja elment tőlünk 3 éve. Nemsokra rá lett egy barátnője, tehát a fiamat a barátnője kB 4 éves kora óta ismeri.

A gyerekem rajong érte, tudom hogy mindig az én fiam marad természetesen, de valahol annyira piszkál és bánt a dolog hogy az hihetetlen.

Hülyét kapok attól is ha kiejti a nevét...

Most ezt kaptam tőle most azt kaptam tőle, ő játszik velem, itt voltunk, ott voltunk...

Ő nem tudja persze, hogy ezzel engem kikeszit.

Hogy győzzem le magamban ezt az egészet? Később lehet hogy még rosszabb lesz, ha születik egy testvére ott.

Valaki volt hasonló helyzetben?

31N

2020. márc. 6. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"De nekem miért kell mindenről tudnom?"

Mert a gyerekednek szép élmények ezek és ezt megosztja veled.

"Félek hogy elveszitem a fiam, magához édesgeti..."

Inkább attól kellene félned, hogy ha ellenségeskedsz a növel, vagy a gyerek úgy érzi, nem akarod, hogy jól érezze magát vele, az lesz az ok, ha a gyerek eltávolodik töled!

Ha normálisan állsz a kérdéshez, akkor a gyerek továbbra is téged tekint az anyjának.

2020. márc. 6. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Irigy vagy egyszerűen
2020. márc. 6. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal tedd félre a féltékenykedést. A gyereknek te vagy az anyja, ezt ő is tudja, ne félj. Ne félj attól a nőtől!

Nekem ugyan kicsit más volt: anyukám és a nálunk élő nagymamám is anyaként viselkedett, imádtam, hogy két anyukám van. Ha nem volt kéznél az egyik, ott volt a másik. Ez JÓ a gyerekednek. Az érthető, hogy benned ott van a fájdalom, hogy elhagyott a férjed. NE vidd át ezt a fájdalmat a gyerekre.

2020. márc. 7. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!