Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves fiam, az apja elment tőlünk 3 éve. Nemsokra rá lett egy barátnője, tehát a fiamat a barátnője kB 4 éves kora óta ismeri.

A gyerekem rajong érte, tudom hogy mindig az én fiam marad természetesen, de valahol annyira piszkál és bánt a dolog hogy az hihetetlen.

Hülyét kapok attól is ha kiejti a nevét...

Most ezt kaptam tőle most azt kaptam tőle, ő játszik velem, itt voltunk, ott voltunk...

Ő nem tudja persze, hogy ezzel engem kikeszit.

Hogy győzzem le magamban ezt az egészet? Később lehet hogy még rosszabb lesz, ha születik egy testvére ott.

Valaki volt hasonló helyzetben?

31N

2020. márc. 6. 17:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Neked van új pasid?
2020. márc. 6. 17:37
 2/13 Blacmoneyhu válasza:
100%
Ez csak azért van mert még kicsi idővel kinövi, velem is hasonló helyzet volt a vegeredmény az lett hogy senkisem érdekel, szeretek önálló lenni.
2020. márc. 6. 17:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Nincs jelenleg senkim. Azóta volt 1 mióta szét mentünk de nem ő lett az igazi..
2020. márc. 6. 17:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért reagálsz így, mert tudat alatt te is vágysz szerelemre, és hogy kedvesek, megértőek és gondoskodóak legyenek veled, de ne a fiadon akard ezt levezetni, mármint a türelmetlenségedet, ami abból adódik, hogy te is vágysz arra, hogy neked is legyen egy olyan kapcsolatkád, mint a fiadnak!
2020. márc. 6. 17:51
 5/13 alletta ***** válasza:
100%

egyedül vagy, nincs senkid csak a kisfiad. szerintem hatalmas a szeretet igényed. talán ezért bánt annyira.

de annak örülhetnél picit, hogy tudod, a fiad jó helyen van, ahol szeretik őt, kíváncsiak rá. sajnos ez nem minden válás után működik így.

2020. márc. 6. 18:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fordítva kellene gondolkodnod: amikor ott van a gyerek, akkor is jól érzi magát, rendesen foglalkoznak vele, gondoskodnak róla - ennek örülni kellene.
2020. márc. 6. 18:03
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

:) Ne hari a szövegkörnyezet miatt félreértettem. Úgy értelmeztem hogy a fiadnak van egy kis barátnője, akit már 4 éves kora óta ismer, de most újra olvasva értettem meg, hogy az exed barátnőjéről írsz.

Figyi próbálj ne idegeskedni, hanem inkább a fiaddal próbálj minél több közös programot kitalálni. Az azért mindenképpen optimista, hogy a barátnő normális. Lényeg, hogy nincs kellemetlen érzése a gyereknek se mikor láthatásin van.

De attól függetlenül így átfordítva, te is vágysz szerelemre, és ezért érzed ezt, és félsz hogy a fiad kevésbé fog szeretni.

Szerintem ne félj ettől, és próbálj nyitni a külvilág felé amikor már úgy érzed.

2020. márc. 6. 18:08
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
4-es és 7-es vagyok.
2020. márc. 6. 18:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább örülnék a helyedben, lehetne az exed új párja egy tipikus "gonosz mostoha" is
2020. márc. 6. 18:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Persze annak örülök hogy szeretve van és nem ellenséges vele a nagysága... De nekem miért kell mindenről tudnom? Félek hogy elveszitem a fiam, magához édesgeti...
2020. márc. 6. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!