Ti helyesnek tartjátok ezt a szülői viselkedést?
Az ő dolga,én megértem.
Mondjuk szerintem teljesen lenullázni magát nem éppen jó,mert akkor mindig kényszernek éli meg,hogy újból munkába áll.
Azt már kevésbé,hogy ilyen mentalitással minek vállal gyereket valaki,hiszen azon is lehetne rengeteget spórolni.
19es, elváltak, a másik szülő dolgozik, de nem keresett sokat soha. 20as, nagyon sajnálom. Jó egészséget neked!
Jó nyugdíjat fog kapni, emiatt nem aggódom, magánnyugdíj pénztárt is fizet és mindig jól keresett.
Ez egy elég megosztó téma.
Sem én, sem az öcsém nem kaptunk semmit az életkezdéshez, "csak" a szeretetteljes, gondos nevelést. Nekem nem is hiányzik. Sosem jutott eszembe emiatt keseregni.
És az is az igazság, hogy amit manapság spórolni tudok a megélhetés mellett, abból a saját álmaimat szeretném megvalósítani. Nekem is csak egy életem van.
A gyerekem mindent megkap, amit meg tudok neki adni, amit nem, azt mindig elmondom indoklással. Ha tehetős lennék, adnék neki, jut is, marad is alapon.
De vagyok annyira önző, hogy 50 évesen, ha a gyerekem kirepül, végre elkezdhessek megint magammal foglalkozni.
De miért kellett 3 gyereket bevállalnod ha aztán meg amiatt sírsz hogy nem támogat?
Te mennyivel támogatod őt havonta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!