Anyakomplexusom van?

Figyelt kérdés
A szuleim 6 éves koromban elvaltak most 15 vagyok lany. Szerintem mindnekivel volt olyan h vkire felnezett pl az egyik edzojere. Nekem ez kicsit más amikor kisebb voltam sokszor almodoztam arrol hogy az edzom az anyám es mindig vagytam a szeretetere es hogy én legyek a "kedvence". Ez régen annyira nem tűnt durvanak de most egy kicsit megilyeszt, egy masik edzom lett akivel igy annyira beszélő viszonyban sem vagyunk de szeretnek vele joban lennni es jo kapcsolatot kialakitanj vele mint egy anya lanya kapcsolat. Multkor félig megollet es azt mondta h kitartast es kihagyott egy dobbanast a szivem amiert odajott hozzam, beszelgetett velem, es atkarolt. Balaki tud erre valamiokosat mondani? Nem tudja valaki teljesen veletlenul h miaz amit erzek es miert? Es senkivel nem történt hasonlo? :/
2020. febr. 28. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Melyik szülőddel élsz együtt?
2020. febr. 29. 00:26
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Nincs ebben semmi különös.

Almodozos típus vagy.

Olyan anyajelolt kell neked,akire felnézel, neked ez az edzod. Ő a példakeped. Ezt tudatosításd magadban, hogy ő csak az edzőm.

Mikor anyud eszedbe jut, gondolj arra, hogy milyen szép a haja, avgy milyen kedves vagy valami jó tulajdonsagara.

2020. febr. 29. 03:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor ilyen téren apakomplexumom "van". Én az egyik férfi edzőmre néztem úgy rá, mintha az apám lenne, sokkal több mindenről tudtunk beszélgetni, kicsit fiatalabb is volt apámnál, a gyerekeivel is jóban voltam, a végére már olyan "fogadott" lánya lettem. Később elváltak az útjaink, de még most is sokat beszélünk, ha kell lelkitámaszt nyújt. Nekem apámmal sose volt ilyen jó viszonyom, meg nem is lesz, de ezt nem nevezném komplexusnak, inkább "pótcselekvésnek" vagy helyettesítésnek.
2020. febr. 29. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Apakomplexusom* nem komplexum😅

Azt nem írtam, hogy nem csapatedző volt, hanem egyéni/személyi edző.

2020. febr. 29. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Az en szuleim sincsenek egyutt, apukammal elek, es nalam is voltak ilyenek.

Ragaszkodtam gimnaziumi tanarnokhoz, vagy munkahelyemen a fonokomhoz, hiaba hangzik furan. Borzalmasan jol esett, mikor megdicsert, minden ugyanugy jelen volt nalam is, mint nalad, ahogy leirtad.

Nalam ez az anyanelkuliseg ugy jon ki, hogy nem nagyon tudok lanyokkal baratkozni, illetve de, de ragaszkodni nem tudok hozzajuk, ami ellentetes azzal, ahogy amugy lennie kene.

Bar ezeket a dolgokat elegge visszafogom, mert mar nem vagyok tini, inkabb fiatal felnott, ha kategorizalni kene, es nem venne ki magat jol az egesz, de teljesen megertelek. Gondolom anyukad nelkul nevelkedtel, bar nem irtad le, de erre kovetkeztetek, es akkor szerintem ez normalis, nyilvan az adott helyzetben, mert alapvetoen nem az, inkabb szomoru.:(

2020. febr. 29. 11:30
 6/6 anonim válasza:
Velem is ugyanez van.
2024. jún. 2. 00:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!